Cea mai eficientă și puternică rugăciune pentru a scăpa de datorii și a atrage abundența în viața ta

Această rugăciune este una dintre cele mai eficiente pe care le-am întâlnit. Efectul nu este evident imediat, dar la mai puțin de o lună mai târziu, am fost selectat pentru o poziție bine plătită după mult timp petrecut în căutarea unui loc de muncă. De atunci nu am mai avut de înfruntat dificultăți financiare.
Rugăciune pentru anularea datoriilor
„Vin din lumină și vin din belșugul lui Dumnezeu. Eu locuiesc în aceeași inimă ca și Dumnezeu.
Mă duc la abundență nelimitată. Din moment ce Dumnezeu este sursa mea de lumină și abundență.
Declar că tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o eliberez vor atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele.
Declar că nu trebuie să cer nimic pentru că sunt în preajma abundenței. Pentru că vin din aceeași lumină a lui Dumnezeu, voi putea crea aceeași abundență pe care ne-a dat-o El. Amin”.
Această rugăciune nu va funcționa dacă o spui atunci când ești într-o stare de spirit negativă. Dacă mentalitatea ta este pozitivă, poți spune rugăciunea, oricând, oriunde și se va împlini pentru tine. Vei atrage lucruri bune doar atunci când ai speranță și vei fi plin de energie pozitivă.
Dar nu te lăsa dus de fantezii capricioase. Gândește-te practic la ceea ce îți dorești cu adevărat când reciți această rugăciune. Nu vei câștiga milioane instantaneu, dar poverile care te îngreunează vor fi înlăturate.

Lasă un comentariu