Există 7 tipuri de suflete în lume! Află tu ce tip de suflet ești

Sufletul tău este ființa ta cea mai interioară, sinele tău superior, cine ești cu adevărat. Și conform Învățăturilor lui Mihail, sufletul tău va avea una dintre cele șapte „vibrații” sau „tonuri” distincte. Există doar șapte tipuri de suflet, șapte moduri prin care Unul devine cei mulți. Numele reflectă scopul natural al fiecărui tip de suflet.
1. Servitorii sunt în mod natural primitori, grijulii, îngrijitori, ospitalieri, caritabili.
2. Artizanii sunt în mod natural creativi, inventivi, imaginativi, jucausi, dibaci.
3. Războinicii sunt în mod natural puternici, loiali, protectori, hotărâți, statornici.
4. Savanții sunt în mod natural curioși, studioși, academicieni, analitici, neutri.
5. Înțelepții sunt în mod natural captivanți, articulați, fermecați, distrași, expresivi.
6. Preoții sunt în mod natural inspiratori, înălțători, motivatori, energizanți, vizionari.
7. Regii sunt în mod firesc comandanți, siguri, puternici, autoritari, hotărâtori.
Rolurile nu ne sunt atribuite sau impuse. Ele sunt cine suntem. Nu există ierarhie. Toate rolurile sunt egale ca valoare și toate sufletele sunt la fel de libere. Un rege nu este în niciun fel „mai sus” sau „mai bine” decât un servitor. Rolurile sunt pur și simplu șapte moduri diferite de a fi, șapte moduri de a juca jocul vieții.
Tipul de suflet al unei persoane nu are nicio influență asupra situației acelei persoane în viață. Un suflet Rege va trăi la fel de multe vieți obișnuite și muncitoare ca un Servitor. El are la fel de multe șanse de a deveni lider ca orice Rege.
Rolul nostru în esență este adevărata noastră natură, rolul pe care fiecare îl jucăm în cosmos. Și, așa cum ne amintesc învățăturile lui Mihail: Indiferent de rolul esenței, esența însăși este compusă în întregime din iubire.

 

Lasă un comentariu