7 adevăruri dureroase despre viață despre care nimeni nu vrea să vorbească

Viața în sine este plină de adevăruri urâte și, din anumite motive, nu mulți oameni sunt dispuși să vorbească cu adevărat despre acele adevăruri urâte. Mai jos voi trece peste unele dintre ele în speranța de a le arăta altora că nu sunt singuri. Doar pentru că simți ceva ce nimeni altcineva nu vrea să recunoască că se simte la fel de bine, nu înseamnă că este izolat pentru tine.
1. Nimeni nu este perfect.
Perfecțiunea nu există și nu ar trebui să ne pierdem timpul încercând atât de mult să ne transformăm în ceva ce nu vom fi niciodată. Ar trebui să ne acceptăm așa cum suntem și să încercăm să creștem în modurile de care avem cu adevărat nevoie. Chiar și cei mai de succes oameni din această lume încă nu sunt perfecți.
2. Nu suntem invincibili.
Cu toții murim într-o zi și toți trecem prin perioade grele. Ca ființe umane, nu suntem invincibili. De fapt, suntem destul de fragili.
3. Majorității oamenilor nu le pasă cât de grea este viața ta sau prin ce treci.
Majoritatea oamenilor nu le va păsa de tine sau de lucrurile prin care treci. Cu excepția cazului în care ați construit o conexiune adecvată cu cineva, ei se vor gândi întotdeauna la ei înșiși în detrimentul altor oameni. Doar pentru că crezi că meriți ceva nu înseamnă că o faci. Fiecare trece prin prostiile lui.
4. Acțiunile tale vorbesc într-adevăr mai tare decât cuvintele tale.
Lucrurile pe care le faci le spui mult mai mult decât cuvintele pe care le folosești. Dacă spui un lucru și faci altul, vei cauza doar mai multe probleme pe termen lung. Ar trebui să fii dispus să-ți susții cuvintele și, dacă nu ești, lucrurile nu se vor desfășura niciodată așa cum vrei tu.
5. Gândurile sau cuvintele altora nu definesc cine ești tu ca persoană.
Doar pentru că ceva ce spune cineva despre tine te rănește sau te supără nu înseamnă că este adevărat. Cuvintele altora nu te definesc. Ești singura persoană care poate decide cine ești ca persoană.
6. Timpul este ceva ce nu ar trebui să pierdem.
Nu ar trebui să pierdem timpul. Timpul este ceva de care nu ne satură niciodată și este întotdeauna trecător. Mâine nu este promis, trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima pentru că foarte bine ar putea fi.
7. Fericirea nu poate fi găsită la alți oameni.
În timp ce mulți oameni cred că găsirea iubirii și așezarea îi vor face fericiți, nu va fi așa. Fericirea poate fi găsită doar în interior. Dacă vrei să fii cu adevărat fericit, trebuie să-l cultivi în mod corespunzător.

 

Lasă un comentariu