9 sentimente pe care nu ar trebui să le ignori niciodată

Cu toții avem ceva cunoscut sub numele de „instinct”. Deși se numește multe lucruri diferite, funcționează în același mod, indiferent de cuvântul pe care îl alegeți să îl folosiți.
Mulți oameni se referă la asta ca fiind intuiția lor sau vocea lor interioară, dar pentru mine, este sentimentul meu instinctiv și este destul de puternic. Aceasta pentru cei care cumva nu sunt conștienți este înțelegerea ta imediată a ceva fără niciun motiv real. De exemplu, s-ar putea să simți că ești în pericol, dar nu poți vedea pericolul.
9 instincte pe care nu ar trebui să le ignori:
1. Când te simți atras într-o direcție anume.
Când instinctul tău îți vorbește, uneori te vei simți atras către ceva anume. Deși nu veți ști motivul pentru care la început, pe măsură ce timpul trece veți înțelege lucrurile mai clar. De exemplu, ați putea alege o masă în detrimentul alta, doar pentru a afla odată ce ați ajuns acasă că cealaltă nu s-ar fi potrivit în spațiul de care avea nevoie.
2. Când ai un sentiment rău despre cineva
Când instinctul tău încearcă să te avertizeze despre cineva, s-ar putea prezenta ca un sentiment și acesta ar putea fi un sentiment specific cuiva sau ceva din viața ta. Dacă te simți nedumerit în legătură cu cineva sau ai vibrații proaste care par să radieze din el, nu ar trebui să ignori aceste lucruri. Intuiția ta încearcă să te facă conștient de intenția din spatele acestei persoane.
3. Când auzi o voce în interior, care te avertizează literalmente despre ceva sau cineva.
Când instinctul tău încearcă să facă ceva cunoscut, pentru unii oameni le poate vorbi. Da, va vorbi literalmente. Vor auzi o voce în capul lor. S-ar putea să crezi că este o nebunie sau ai putea rezona cu el, în funcție de modul în care se desfășoară intuiția ta. Aceasta seamănă foarte mult cu conștiința însăși, dar în general puțin diferit.
4. Când faci ceva fără să te gândești și fără un motiv.
Când instinctul tău încearcă să te facă să fii atent la ceva, s-ar putea să te depășească complet. De exemplu, puteți face ceva fără să vă gândiți deloc la asta. După aceea, probabil că vei privi înapoi de parcă nu știi ce te-a trecut, ei bine, a fost latura ta intuitivă.
5. Când simți că există un pericol prezent pe care nu-l poți vedea.
Atunci când instinctul tău simte pericolul, te va face să te simți neîntrerupt și deplasat. Acesta este modul său de a încerca să te scoată de oriunde te-ai afla și departe de oamenii care fac acest sentiment prezent. S-ar putea să vă simțiți rău brusc sau chiar să vă amețiți.
6. Când te simți entuziasmat și „încrezător” în ceva
Când instinctul tău încearcă să te conducă către o schimbare pozitivă, s-ar putea să te facă să te simți destul de puternic și încrezător, chiar dacă situația nu pare să se desfășoare așa cum vrei tu. Cu cât este mai puțin rațional, cu atât te vei simți mai ciudat în privința asta, dar dacă ești încrezător, mergi. Sigur, acesta este greu de acceptat, dar este important.
7. Când ești pe cale să faci ceva, dar te răzgândești brusc.
Uneori, când instinctul nostru face cunoscut ceva, se va întâmpla destul de brusc. S-ar putea să vă răzgândiți din senin. Aceasta este partea ta intuitivă care îți atinge subconștientul și face lucrurile mai sigure în general. Vei privi înapoi la aceste situații și vei mulțumi sinele tău superior, crede-mă.
8. Când cineva vine și îți spune ceva ce trebuia să auzi
Instinctul tău prezintă uneori oameni înaintea ta în moduri în care ai putea să nu crezi că ar putea. De exemplu, cineva s-ar putea să vină și să îți spună că există un anumit tip de supă la vânzare în josul blocului tot timpul în care ai fost poftă de acest tip de supă. Lucruri de genul acesta nu sunt doar coincidențe.
9. Reacțiile fizice la anumite situații:
Simptome precum greața, senzația de nod în stomac sau tensiunea pot fi răspunsuri ale corpului tău la anumite situații. Acestea pot fi semnale că ar trebui să fii atent la ceea ce se întâmplă.

 

Lasă un comentariu