Ce se întâmplă după moarte: înțelegerea celor patru etape ale morții

Știați că există patru etape ale procesului morții? Și știai că toate depind de educația spirituală a persoanei?
Ei bine, dacă vrei să afli ceva mai multe despre cele patru etape ale morții, continuă să citești.
1. Prima etapă este atunci când Îngerul Morții vine să ne adune sufletul și asta se întâmplă în timpul procesului de eșec al corpului. Acest Înger al Morții este cunoscut sub diferite nume în diferite culturi. Ceea ce face acest Înger al Morții este că ne separă sufletul de trup. Astfel, corpul nostru rămâne fără viață pe măsură ce călătoria trupească se încheie. Îngerul ne trage printr-un tunel de lumină care ne face să uităm complet trecutul nostru și ceea ce ni sa întâmplat în trecut. După aceasta, devenim plini de pace și satisfacție pe măsură ce vedem o pată de lumină super strălucitoare și treptat acest loc devine din ce în ce mai mare.
2. A doua etapă are loc când ajungem la destinația noastră unde ne duce Îngerul morții. El renunță la îndatoririle sale și suntem lăsați să ne confruntăm cu lumina uimitor de strălucitoare din fața noastră. În această lumină, vedem pe Dumnezeu în care avem credință. Dumnezeu ne primește pe tărâmul luminii și al păcii.
3. A treia etapă a morții este cea care se referă la revizuire și evaluare. În această etapă, toate acțiunile în care ne-am dedat, din viața noastră sunt sub scaner. Deși acest proces are loc într-o clipă, acest proces ne spune ce fel de energie am putut să creăm în timpul vieții noastre; fie că era vorba despre dragoste sau gelozie sau lăcomie, orice. Această etapă face sufletul să-și dea seama de greșelile care au fost comise.
4. A patra etapă este etapa în care învățăm lecțiile pe care trebuia să le învățăm prin călătoria noastră de viață. Aceste lecții le decidem singuri, cu onestitate absolută și fără nicio judecată. După această etapă, are loc procesul de „reciclare” a sufletului nostru și suntem trimiși înapoi să trăim o viață nouă cu noi părinți și noi împrejurimi.
Pentru aproape toată lumea, acest proces este pozitiv, dar dacă acest proces este negativ pentru cineva, ei îl pot implora pe Dumnezeu și Dumnezeu îl conduce cu siguranță la lumina fericirii și a mângâierii.
Ceea ce trebuie să-ți amintești mereu despre ideea morții este că nu trebuie să te sperii sau să-ți fie frică de ea. Noi toți vom muri și inevitabilitatea acestui proces este bântuie, dar trebuie să ne umilească. Trebuie să ne răsfățăm în acțiuni pozitive de-a lungul vieții noastre, astfel încât acest proces să fie ușor și să ne dăruim pace.
Deci, fii fericit și relaxează-te! Moartea este inevitabilă și este cel mai mare nivelator, dar Dumnezeu este acolo pentru a avea grijă de tine și pentru a ghida fiecare acțiune din viața ta.

Lasă un comentariu