Cum să creați o „bulă” protectoare care să țină departe de voi energiile negative dăunătoare

Energiile negative și pozitive sunt ambele parte din această lume tridimensională. Dar atunci când energia care predomină în jurul tău este negativă, îți va epuiza energia pozitivă și te va face să te simți deprimat și trist. Acesta este motivul pentru care expunerea excesivă la energia negativă vă poate face chiar instabil psihic și slăbit fizic. Este astfel extrem de necesar să vă protejați câmpul auric și să nu permiteți vibrațiilor dure și scăzute să vă afecteze.
Iată 5 moduri de a te proteja de energiile negative:
1. Închide-ți Aura
În condiții normale, aura se va extinde până la 6 picioare. Este sursa principală de captare a oricărei energii străine și astfel într-o cameră închisă unde există șanse să fii atins de Aura negativă, este indicat să-ți închizi aura. Puteți face acest lucru încrucișându-vă brațele și picioarele în timp ce stați. Sau poți comanda aurei tale să rămână în jurul tău.
2. Cunoaște-ți împrejurimile
Este important să cunoaștem împrejurimile; făcând acest lucru, vă va fi mai ușor să vă protejați Aura. Este mult mai ușor să protejezi Aura când sursa este cunoscută. De asemenea, scurtează-ți șederea în locuri în care energia negativă este dominantă.
3. Nu reacționați la negativitate
În timpul unei dezbateri aprinse, nu reacționați la gândurile negative ale altora. În schimb, păstrează-ți gândurile pozitive în jur. Alegând să nu răspunzi la energia negativă, te poți salva de influența acesteia.
4. Meditați și faceți exerciții zilnic
Atât starea fizică, cât și cea mentală sunt necesare pentru a evita negativitatea. Acest lucru poate fi obținut prin exerciții regulate și meditație. Exercițiile fizice îți vor curăța sângele, iar meditația îți va curăța aura.
5. Construiește un scut energetic în jurul tău
Este un scut imaginar creat de creierul tău pentru a te proteja de negativitate. Pentru aceasta, ordonează-ți minții să realizeze scutul care te poate face rezistent la energia negativă timp de mai multe ore. Acest scut ar trebui să fie permeabil pentru a vă permite să trimiteți energie, dar ar trebui să restricționeze orice aport de energie.

 

Lasă un comentariu