Dumnezeu are putere să ne ridice, condiţia este una: noi să vrem

În fiecare răsărit de soare şi în fiecare înserare, El ne oferă şansa de a renăscuţi, de a ne înălţa deasupra limitelor şi greşelilor noastre. Este o invitaţie constantă la transformare şi la regăsirea sensului vieţii. Totuşi, trebuie să ne amintim că această putere divină nu intră în viaţa noastră fără acordul nostru. Când deschidem uşa inimii şi a minţii noastre, Dumnezeu intră cu blândeţe şi ne ajută să ne depăşim fricile şi incertitudinile.
Prin credinţă şi voinţă, devenim parteneri în călătoria noastră cu Divinitatea. Dumnezeu nu caută să ne controleze, ci să ne susţină şi să ne încurajeze să devenim cea mai bună versiune a noastră. Aşadar, în căutarea noastră interioară, să avem curajul de a-L primi pe Dumnezeu în suflet şi de a-i permite să ne ridice către înălţimi neştiute.
Prăpastia în care am căzut nici nu se poate privi, aşa e de adâncă. Dar Dumnezeu are putere să ne ridice. Condiţia este una: să vrem.
Dumnezeu nu ne va judeca pentru că am căzut, ne va judeca pentru că nu ne-am ridicat. Nu ne va judeca pentru că am păcătuit, ci pentru că nu ne-am pocăit. Observaţi ce simplu stau lucrurile?
Preot Nicolae Tănase

Lasă un comentariu