Cum să permiteți îndrumării divine să vă călăuzească pașii pe calea cea bună

Înțelepciunea divină este acea îndrumare pe care o primiți de la sursa spirituală care vă permite să trăiți o viață de sănătate și succes.
Această intervenție divină este motivul pentru care suntem capabili să fim fericiți, în timp ce urmăm monotonia vieții, încercând să stabilim un anumit control asupra propriei noastre vieți, având sens într-o lume care refuză să creadă în ea.
Oamenii nu cred, de obicei, în conceptul de înțelepciune divină, crezând că este imaginar și nu este util într-o lume care se încrede prea mult pe raționalitate și pragmatism. Dar trebuie înțeles că această lume nu este ceea ce pare a fi.
Aceasta este o iluzie care ne-a pătruns în viața și ne-a făcut sclavii modului de gândire al societății. Această îndrumare divină, pe de altă parte, este o cale care ar străpunge vălul acestei minciuni și ar aduce în față adevărul etern al vieții. Dar, pentru a profita de asta, trebuie mai întâi să ne aclimatizăm pentru a realiza că și noi putem folosi îndrumarea lui, numai dacă păstrăm mintea deschisă. Acest lucru ar fi posibil doar dacă vedem lumea așa cum este cu adevărat, și nu așa cum o vedem noi a fi.
Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să crezi cu adevărat în ei înșiși. Acest lucru se poate face doar conducând treptat la faptul că îndrumarea divină este un lucru adevărat care funcționează.
Aduce o nouă explozie de lumină solară într-o lume care devine încet întunecată. Deoarece este inexplicabil, îndrumarea divină pe care o simțim este diferită de orice altă experiență.
Ar fi de folos doar dacă cineva realizează că adevărul este întotdeauna inexplicabil, iar călăuzirea divină este singurul adevăr.

 

Lasă un comentariu