Există 3 tipuri de spirite care te păzesc. Care este al tău?

Spiritele care e păzesc fac parte din Sinele tău Superior, care ne apar într-un mod diferit – ca un sentiment, sprijin, voce interioară de avertizare sau altele. Se crede că spiritele păzitoare au forme nelimitate, ele pot fi în și în jurul nostru.
Probabil că fiecare dintre voi s-a întâmplat să simtă pentru o clipă o prezență în jurul lor, iar după o clipă dispare. Odată cu maturitatea sufletului tău, spiritele păzitoare se schimbă. S-ar putea să nu simți nevoie de niciun ajutor, în funcție de vârsta sufletului tău.
Tipuri de spirite gardiene:
Cu formă umană
Multe spirite gardiene pot fi cu un corp pe jumătate uman. Unele dintre ele erau considerate creaturi ca sirene, centauri, sfincși, zâne. Există multe zeități care apar ca spirite gardiene, cum ar fi Ganesha, Anubis, Ra și altele.
Animale/Totemuri
Animalele sunt, de asemenea, percepute și venerate ca spirite gardiene, încă din cele mai vechi timpuri.
Dovadă în acest sens sunt numeroasele simboluri, pictate în peșteri și găsite amulete, salvate de-a lungul secolelor. Animalele reflectă propriile noastre dorințe și dorințe interioare.
Animal totem popular, folosește astăzi triburile indiene și alte comunități, care trăiesc într-o mare izolare de lumea modernă și contemporană.
Ființe de Lumină
Îngerii păzitori sunt un alt tip de spirite păzitoare. Ele sunt numite ființe de lumină, deoarece îi ajută pe oameni și „iluminează” drumul în cele mai dificile momente, cum ar fi durerea, tristețea, pierderea, disperarea, depresia și altele.
Dacă o persoană trebuie să-și aleagă propriul ghid spiritual, o face destul de bine. Este datoria sufletului tău. De exemplu, aspectul și dorința voastră se vor opri exact pe imagine, care reprezintă spiritul dumneavoastră de paznic.

 

Lasă un comentariu