Energia ta spirituală are nevoie de protecție: iată cum să o cureți, să o vindeci și să o păstrezi

Așa cum o lumânare nu poate arde fără foc, oamenii nu pot trăi fără o viață spirituală. — Buddha
Imaginează-ți că ți-ai rupt piciorul. Prietenii te întreabă ce s-a întâmplat, șeful tău îți cere să iei concediu, iar familia ta are mai multă grijă de tine. Acum imaginați-vă că aveți un suflet zdrobit. Observă cineva asta? Pentru slăbiciunile fizice ne grăbim la medici, dar când vine vorba de sănătatea mintală, ne gândim de o mie de ori înainte de a căuta ajutor. Cu toate acestea, nimeni nu poate fi de fapt de ajutor dacă nu faci primul pas. Acceptare. Trebuie să accepți că te afli într-un spațiu dificil în ceea ce privește bunăstarea spirituală și starea ta mentală.
Următorul pas este să recunoști ce poți face singur pentru a te vindeca. Acesta este un proces foarte personal, dar iată câteva lucruri care pot fi de mare ajutor:
1. Uleiuri esențiale și plante vindecătoare
Plantele nu numai că ne oferă hrană și oxigen, dar sunt de fapt empatici cu privire la existența noastră. Ele sunt aici pe această planetă de milioane de ani și pot simți efectiv energia. Nativii americani, de exemplu, folosesc fumul unei plante de salvie pentru a curăța aura negativă a oamenilor. Plantele de lavandă, pin și eucalipt au puterea de a te face să te simți mai bine într-un caz. Ați putea cumpăra uleiurile esențiale ale acestor copaci și le puteți mirosi atunci când vă simțiți anxios. Va alunga negativitatea.
2. Bucură-te de lumină albă
Se spune că lumina albă are proprietăți divine. După ce te trezești în fiecare zi, încearcă să vizualizezi o lumină albă strălucitoare care strălucește asupra ta. Acesta intră încet în corpul tău și îl luminează. Acum gândiți-vă că lumina absoarbe toate energiile voastre negative și o distruge. Imaginează-ți că lumina a creat un scut în jurul tău și ești în siguranță.
3. Conexiune spirituală
Meditația nu numai că îți oferă liniște sufletească, ci și te ajută să gândești corect. Trebuie să meditezi dacă ești o persoană anxioasă sau un suflet pierdut.
4. Apa este viață
V-ați simțit vreodată împrospătat după o baie frumoasă cu sare Epsom? Dacă nu, atunci încearcă acum. Apa ne reechilibrează energiile și ne reîncarcă. Îndepărtează toxinele. Chiar și apa potabilă te ajută să te simți mai ușor.
5. Alege-ți Cercul Social
Te rog scapă de vampirii spirituali. Nu aveți nevoie de cineva care să vă adauge grijile. Alege un cerc care te inspiră și te sprijină în toate privințele.
6. Haine
Știm cu toții că hainele întunecate creează o atmosferă tulburătoare și te țin într-o închisoare mentală. Purtați mai deschise și pot fi nuanțe mai strălucitoare pentru a vă simți bine.
7. Muzica
Bolurile cântătoare tibetane au vindecat sufletele din cele mai vechi timpuri. Repetarea cuvântului „Om” vă echilibrează, de asemenea, corpul și mintea. Încearcă să faci asta în timp ce meditezi.
Acum că v-am adus elixiruri pentru sufletul vostru, luați-vă timp și priviți în interior. Este ora să asculți șoapta sufletului tău!

Lasă un comentariu