Nu ezitați să cereți ajutor de la Dumnezeu

Toată lumea apreciază o mână de ajutor uneori, când se simte dezamăgită. Și este uman doar să te simți slab și trist uneori. Și ce prieten mai mare pe lume decât cel care te-a făcut, ți-a dat o viață și un scop în viață.
Partea tristă a vieții este că omul a ajuns atât de departe de ajutorul divin, încât pare logic că Dumnezeu l-a părăsit. Un copil își poate părăsi tatăl, dar nu este niciodată invers.
Creatorul vieții noastre nu ne lasă niciodată singuri. El are îngerii săi veghând asupra noastră și el însuși este mereu atent la tine și la natura ta sensibilă.
În această epocă care este destinată să se încheie cu o apocalipsă și sfârșitul oricărei vieți, singurul mod de a primi ajutor divin este simplu și simplu: trebuie să te rogi, să te rogi și să-i spui lui Dumnezeu că ai nevoie de ajutorul lui. Abia atunci poți fi ajutat.
De asemenea, este necesar nu numai să te izolezi pe tine în timpul închinării, ci și să-l izolezi pe Dumnezeu într-un spațiu pe care îl simți suficient de sfințit. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să păstrăm vibrațiile și aurele nediluate de cantitatea de zgomot alb din jurul nostru.
De asemenea, Dumnezeu trebuie să fie păstrat pe persoana ta în orice moment, într-un fel sau altul. În această epocă a detașării, este aproape imposibil pentru om să-și imagineze adevărata formă a lui Dumnezeu în mintea lui și să mediteze asupra ei. Deci, ceea ce are nevoie este un simbol sau un idol.
Această practică este foarte răspândită în religiile din Orient, precum hinduismul. Este foarte obișnuit să găsești că oamenii păstrează locuri mici consacrate chiar și pe birourile lor de lucru unde păstrează un mic idol sau un simbol simbol precum „Om” și îl salută o dată înainte de a începe lucrul.
Această izolare împreună cu practicarea rugăciunii care este îndreptată prin voință către comunicarea cu Dumnezeu, vă va ajuta să găsiți puntea către el. Ceea ce este nevoie cel mai mult este o minte sinceră și concentrare.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu