PARFUMURI pentru fiecare zodie. Ce ți se potrivește cel mai bine

Folosiți flori proaspete pentru a da un sentiment de linişte şi pace. Nu folosiţi parfumuri sau flori parfumate care vă dau durere de cap sau crează orice disconfort.
Cel mai important lucru este ca mirosul/parfumul folosit să ajute la crearea unui mediu plăcut.
Parfum pentru Berbec
Foc -primul semn al zodiacului, Berbecul este capabil să facă lucruri incredibile, rapid. Esenţele de scorţişoară Hydro-distilate, trandafir, şi angelică le dau o imaginaţie vibrantă.
Varietate de tămâie, benzoin, lavandă, lemn de santal, încurajează calmul necesar pentru a realiza planuri vizionare.
Lavandă dă putere pentru a ieși în evidenţă.
Busuioc poate fi foarte bun pentru casa şi camera ta intimă. Se pot pune câteva fire între hainele din dulap. Protejează.
Garoafa dă putere, senzualitate şi ascute pasiunea sexuală.
Smirnă şi tămâie pot crea un mediu pozitiv pentru a elibera creativitatea şi sensibilitatea. În general, Berbecii, sunt oameni care au un suflet de artist.
Parfum pentru Taur
Taurul – senzual, realist. Element: Pământ. Condus de Venus, Taurul este un semn de compasiune, rezistent la influenţa altora. Notele luxuriante, pământii, muşcată, maté, lichen, vetiver şi tămâie încurajează flexibilitatea şi optimismul. (Vetiver – un extract parfumat sau ulei esențial obținut din rădăcina unei ierbi indiene; utilizat în parfumerie și aromoterapie.)
Neroli, trandafir, grapefruit uşurează starea de spirit, permiţând Taurului să strălucească mai puternic.
Parfumuri care le favorizează norocul au o aromă foarte puternică. Esenţa de trandafiri dă o „alură” seducătoare, atractivitate Se pot folosi arome acide, atât în baie şi pe timpul zilei. Ei au un acut simț al mirosului, și le place exagerat să nu stea cu propriul miros al corpului. Le place să aclimatizeze cu parfumuri auto, să își parfumeze îmbrăcămintea sau la locul de muncă să simtă miros de parfum.Taurii sunt oameni îngrijiți şi cheltuiesc destui bani pentru a cumpăra săpunuri, creme parfumate sau odorizante. Ei sunt loiali unui miros cu care se identifică şi îl poate folosi pentru o lungă perioadă de timp.
Parfum pentru Gemeni
Element: Aer. Gemenii, au capacitatea de a vedea toate unghiurile unei probleme. Acest semn este asociat cu dualitatea, un concept adesea confundat cu duplicitatea – deci caracterizare greşită. Notele fermecătoare de violete, gardenie şi angelică pe un fundal întunecat de chihlimbar şi piele, sunt ca un ecou al prezenţei ademenitoare şi strălucitoare a Gemenilor.
Oregano şi rozmarin sunt ideale pentru casa sau locul său de muncă. Ei se identifică cu colonii uscate, uşor acru şi arome de parfum agresive. Este important să se simtă bine. Nasul lor este foarte critic şi exigent.
Parfum pentru Rac
Element: Apă. Racul este singurul semn zodiacal guvernat de Lună. Fiind în acelaşi timp şi aventuroși cu spirit liber, cei născuţi sub semnul Racului sunt cunoscuți pentru isteţimea lor, generozitatea şi devotamentul faţă de familie. Mandarin, patchouli, şi crin de vale tind să încurajeze simţul de umor răutăcios, în timp ce note somptuoase ale vaniliei tahitiane, chihlimbarul şi mirosul de piele, face acest semn se simtă ca acasă. Mirosul de liliac îi dă seninătate, calmează nervii şi promovează o natură bună, iubitoare şi pasională. Santalul ajută memoria şi poate oferi noroc la locurile de muncă. Chihlimbar aduce tărie, pasiune şi determinare pentru a lua iniţiative sau de a le crea. În general, baia sau corpul coloniilor, acesta este recomandat să fie puternic şi lung folosesc aceeaşi colonie pentru a identifica un parfum cu propria lor imagine. O femeie rac, nu ar trebui să folosească un parfum sau colonie pentru bărbați, ar aduce ghinion.
Parfum pentru Leu
Leul, instigatorul. Element: Leul este singura constelaţie condusă de soare. Esenţe de neroli, bergamot, lămâie Hydro-distilată, şi cardamom le consolidează carisma şi netezește tendinţele dominatoare. Seminţe de ambră şi iasomie, sambac, îmblânzesc focul Leului, ceea ce face ca gratificarea să vină mai uşor.
Esenţă de chihlimbar pentru a cuceri și a atrage curiozitatea oamenilor în general. Iasomia este bună pentru a seduce şi pentru a reuşi în afaceri şi în dragoste. Tămâia ar trebui să fie folosită pentru a mări puterea şi pentru succes în domenii de putere şi bani. Parfumiri puternice şi percutante îi va face pe Lei să fie mai siguri. Pot fi colonii cu aromă de fructe. În general, Leii continuă utilizarea ani de zile a aceluiași tip colonie sau parfum, deoarece se potrivește cu personalitatea sa.
Parfum pentru Fecioară
Fecioara pretenţioasă, romantică, gardian al calităţii, perfecţionistă. Element: pământ. Notele spumante de neroli, mandarine vorbesc de nevoia Fecioarei de frumuseţe, precizie, şi ajută la liniştirea spiritului critic.
Esenţa de zambilă transmite forţă pozitivă şi aduce energie bună. Pentru a ademeni lavanda este potrivită. Para vă face să vă simţiţi optimiști şi încrezători. Mirosul de trandafiri va fi esenţial pentru a seduce la o întâlnire de dragoste, sau de a crea o situaţie pasională şi romantică. Indiferent de tipul de parfum, blând sau puternic, atât bărbaţii cât femeile, Fecioară, parfumurile îi face să devină seducători, şi le poate spori personalitatea lor de lideri. Ei nu suportă mirosul de tutun, benzină, transpiraţie sau respiraţie urât mirositoare.
Parfum pentru Balanţă
Cunoscătorul. Element: Aer, guvernat de Venus.
Esenţe de trandafir, grapefruit şi iris îndeplinește nevoia Balanţei pentru frumuseţe, în timp ce Champa de aur și busuioc îi aduc calm, o ajută să nu își facă griji.
Esenţa de verbenă promovează afacerile şi subliniază capacitatea creatoare a individului, ceea ce-l face mai inteligent şi mai sigur în fața celor din jur. Mirosul de zambilă ajută la menţinerea echilibrului în familie, prieteni sau colegi. Moscul, pentru a spori personalitatea şi îi ajută să se simtă în siguranţă. Sunt sfătuiţi să folosească coloniile uscate şi puternice pentru a le da mai multă personalitate oferind în acelaşi timp o imagine mică de agresivitate pentru a se face un pic mai respectați.
Le plac mirosurile puternice, cum ar fi benzina, ulei, etc.
Parfum pentru Scorpion
Enigmatic. Element: Apă.
Vetiver şi palo santo aduc respect dar şi înmoaie duritatea Scorpionului, în timp ce tămâia şi scorţişoara reflectă înţelepciunea spirituală profundă şi cunoştinţe vaste ale Scorpionui. Pielea şi coniacul alb mărește intelectul şi îl ajută să trăiască bucuros în acest moment ACUM.
Esenţă de trandafiri pentru a le aduce noroc, pentru a excela la locul de muncă sau în artă. Cu acest parfum nu trec neobservați, indiferent de mediul în care s-ar afla. Le oferă ajutor în afaceri, să-și asigure venitul, să aibă noroc la bani. Iasomia le dă o personalitate irezistibilă atunci când seduce, cucerește sau în iubire. Acest parfum poate vrăji mai ales dacă este folosit noaptea.
Parfum pentru Săgetător
Neroli şi var le reflectă optimismul.
Esenţele de chiparos, arome de pământ, frunze de dafin, şi fagure de miere încurajează acest semn nomad să aprecieze împrejurimile actuale.
Esenţa de scorţişoară pentru a seduce şi pentru a cuceri persoana iubită.
Lavanda pentru a spori energia pozitivă a propriei persoane.
Garoafele aduc noroc. În apa de baie se pun petale de garoafe naturale, pentru a alunga invidia. Se amestecă garoafe cu diferite culori, vor fi cele mai pozitive, şi dau mai multă personalitate şi putere interioară.
Varietatea de tămâie armonizează relaţiile sociale.
Mirosul de cenușă util în adunări de familie sau afaceri.
Parfum pentru Capricorn
Capricorn – Forţă de temut. Element: Pământ. Capricornul este faimos pentru un sentiment aproape eroic de angajament, răbdare şi unitate. Iris, tămâie şi vanilie Tahitiană vorbesc de partea Capricornului senzual şi puternica nevoie de stabilitate. Neroli, iasomie, şi coniac alb invită pe Capricorn să dea drumul la rutină şi să se bucure de beneficiile spontaneității.
Mirosul de trandafiri transmite energie şi vitalitate. Esenţa iubirii ideale şi seduce.
Narcise. Zambile. Parfumurile din aceste flori pt fi folosite pentru a ieşi în evidenţă între prieteni sau între colegii de la locul de muncă.
Mirosul de mir, dă o stare înălţătoare şi ajută să atragă ceva magic pentru el.
Mirosul de violete îl poate face să pară excelent în toate mediile.
În general, coloniile corporale trebuie să fie uscate şi cu o aromă puternică ca şi personalitatea lui. Gelul şi şampoane sunt recomandate cu anumite parfumuri, care îl vor face să se simtă mai în siguranţă.
Parfum pentru Vărsător
Rebel cu Element aer. Al treilea şi ultimul semn de aer, este unul dintre semnele cele mai carismatice din zodiac. Neroli şi rozmarin dau combustibil independenţei, intelectului, şi umanitarismul Vărsătorului, îndemnându-i să pună idealurile lor globale în acţiune. Lavanda, salvia albă, şi tămâia calmează anxietatea, împământează Vărsătorii.
Parfum de cenuşă, poate fi foarte pozitiv, transmite încredere şi aplomb în situaţii delicate sau dificile.
Mirosul de trandafiri aduce farmec şi seducţie pentru a cuceri şi triumfa asupra altora. Este o aromă decisivă în relaţii romantice.
Mirosul de tămâie poate crea o aromă misterioasă în jurul său, evitând trădările, răzbunarea, ura şi agresiunea altora.
Parfumul de liliac va da putere şi rezistenţă sexuală, ajutând în acelaşi timp pentru a crea o atmosferă de mister în propria persoană. Coloniile de baie, gelul, deodorantele trebuie să aibă arome puternice şi de impact în funcţie de personalitate.
Parfum pentru Peşti
Mirosul de iasomie îi va ajuta să stăpânească situaţii şi pentru a atrage oameni. Cu acest parfum vor exercita un farmec aparte în jurul lor.
Mirosul de bujor va da tărie şi curaj pentru a face faţă situaţiilor dificile sau a ține piept oamenilor invidioși.
Santalul magnetizează personalitatea şi ajută pentru a da un anumit farmec sau mister.
Mirosul de trandafiri, atât personal cât şi pulverizat în atmosferă, va da putere pentru a reuşi. Vă veși simţi puternici şi invincibili. Va preveni depresia şi va distruge complexul.
Coloniile foarte puternice sau geluri de baie parfumate vor da mai multă putere şi stimulare.

Lasă un comentariu