Blocați aceste persoane pe Facebook dacă vreți să nu vă mai încarcați cu energie negativă

Nu vrei să renunți la Facebook, dar parcă ai dori să nu te mai încarci cu energie negativă, venită din partea anumitor oameni? Atunci ia în considerare că poți da block anumitor persoane.
Iată cine ar trebui să dispară din lista ta de prieteni!
1. Persoanele anonime
Nu au nicio poza cu ele, poseda un nume de tipul „prințesa prinți” si nimeni nu stie cine este si ce vrea, dar te trezesti ca ii raspunzi la mesaje crezand ca e fata, apoi iti spune ca e baiat. Gata, block.
2. Diva
Poze din lift, din baile restaurantelor, de la sala. Are sute de like-uri la poze, dar nu cunoaște nici 10% dintre cei care i-au dat like. Te-ai saturat de postarile ei? Atunci da-i block!
3. Indragostitii sufocanti
Astia apar mereu impreuna in poze. Maria il iubeste pe Ion, Ion o iubeste pe Maria. Mai au si cont comun si nu mai stii cu cine stai de vorba, atunci cand vrei sa trimiti un mesaj. Ei bine, daca vrei sa pastrezi o relatie cu acele persoane, in viata de zi cu zi, o poti face, dar daca nu te simti prea confortabil sa le vezi postarile, poti opta pentru block.
4. Atotstiutorul
Acea persoana care vorbeste despre toate temele din lume, politica, fotbal, femei, barbati, haine, etc. dar nu se pricepe la nimic si spune doar aberatii. Block.
5. Cuceritorul
Acea persoana care crede ca Facebook-ul este vreo aplicatie matrimoniala si iti trimite mesaje de genul „pisi, te scot la o cafea?” fara ca tu sa il cunosti macar. Block, block, block!Cel care ii pupă in partea dorsala pe altii, chiar si pe Facebook
6. Cel care imparte laude chiar si persoanelor care se afla in contradictie cu ce gandise anterior. Merita un mare Bloooock! Ce sa inveti de la asemenea oameni?
Si, de fapt, pe oricine care iti creeaz un sentiment de antipatie, scuteste-te singur de astfel de sentimente!

 

Lasă un comentariu