Cele mai comune semne prin care îngerii încearcă să comunice cu tine

Îngerii comunică cu tine în diferite moduri, în majoritatea cazurilor, prin semne și simboluri.
Ori de câte ori vezi aceste semne, mesajul îngerului este clar: îngerul păzitor este aproape, te supraveghează și te asistă.
Semnul este pentru a te asigura că ești exact unde trebuie să fii, deoarece viața ta se desfășoară perfect conform planului general al Universului.
Cele mai comune semne ale îngerului păzitor sunt:
Numerele
Repetitive, precum 11:11 și 444. Sunt semne divine prin care îngerul încearcă să comunice cu tine. Aceste numere repetate au mesaje semnificative care te ajută să faci alegeri mai bune în viață.
Pene
Dacă găsești pene în locuri unde nu ai văzut în mod obișnuit este un semn că îngerul te încurajează să continui pe calea ta.
Monede
Găsirea de bani, de dimensiuni diferite, este un mod prin care îngerul îți spune că ai sprijin divin. Universul lucrează în spatele scenei pentru a-ți aduce ceea ce ai nevoie, nu ceea ce îți dorești tu.
Curcubeu
Văzând curcubeul, fără prezența ploii, este un semn clar al îngerului, acela că totul va funcționa bine.
Modele diverse de nori
Văzând o floare, o inimă și alte forme prin intermediul norilor, este un semn că îngerul te anunță că nu ești singur în călătoria ta.
Frisoane sau „piele de găină”
Experimentarea unei atingeri sau a unei senzații de furnicături pe coloana vertebrală sau în alte părți ale corpului este un semn prin care îngerul te informează că ești prezent în înțelepciunea divină.
Mirosuri sau parfumuri
Mirosul plăcut, în special de flori, care apare din întâmplare, de nicăieri, este un semn sigur că o armată de arhangheli a lui Dumnezeu îți oferă pace și confort în timp ce treci printr-o perioadă de creștere a sufletului.
Scântei de lumină
Reprezintă un semn că devii mai conștienți de experiența ta, umană, pe pământ.

 

Lasă un comentariu