Cea mai puternică afirmație pentru liniștea minții și calmarea sufletului

Când spui această afirmație din nou și din nou, afirmi pentru tine și pentru Univers că ești liber/ă de tot ceea ce nu-ți mai servește. Cu alte cuvinte, faci o declarație Universului că ești liber de tot ceea ce nu mai rezonează cu energia ta. De asemenea, afirmi Universului că ești liber să explorezi noi oportunități și te deschizi pentru a explora mai mult din creativitatea ta în marea vastă a posibilităților. Partea puternică este că ai încredere în Univers pentru a determina ce este asta. Nici măcar nu trebuie să știi exact ce este asta! Universul știe deja. Meditați doar un minut sau două la cât de puternică este această afirmație… „SUNT LIBER!”
Sunt liber/ă…
De gândire limitată
De îndoială
De frică
De îngrijorare
De a nu avea suficient timp/bani/energie/ etc
De durere
De suferință
De diverse probleme de sănătate
De a te simți neputincios
De luptă
De conflict
De a fi o victimă
Să explorez cine sunt
Să-mi găsesc Bucuria
Pentru a-mi descoperi adevărul
Să-mi găsesc scopul
Aș putea continua și mai departe. Înțelegi ideea. De asemenea, puteți folosi această afirmație pentru a vă liniști mintea inferioară, astfel încât să puteți intra într-o stare meditativă cu Sinele și Conștiința voastră Superioară.
Adevărata libertate vine cu iubirea de sine și cu acceptarea, dar de obicei există blocuri pe care le-am creat în corpul nostru emoțional și mental care ne împiedică să experimentăm adevărata libertate.
Odată ce ai găsit iubirea din tine și ai găsit pacea, îți vei găsi și bucuria și adevărata libertate. Adevărata libertate vine cu armonia interioară și echilibrul, iar asta poate fi atinsă numai după ce ai îndepărtat tot ceea ce îți stă în cale.

Încearcă-l și spune-mi cum îți schimbă viața!

 

Lasă un comentariu