„Nu contează cum arăți pe dinafară dacă ești gol înăuntru.” – O declarație plină de adevăr a celebrei actrițe Julia Roberts

Celebra actriță de la Hollywood Julia Roberts a publicat un mesaj senzațional:
Iată ce spune ea:
„Perfecțiunea este o boală care afectează multe națiuni. Ne punem o tonă de machiaj pe fețele noastre. Ne injectăm în mod regulat lucruri în fețe și ne înfometăm pentru a obține siluete perfecte.
Întotdeauna vrem să reparăm lucrurile care nu au nevoie. Și de ce ar trebui să avem grijă în primul rând, rămâne fără atenția noastră.
Știi ce e asta?
Este vorba despre sufletul nostru.
Sufletul este cel care are nevoie de îngrijire și atenție mai atentă. Și a sosit momentul să o faci. Aș vrea să înțeleg un lucru simplu: cum te poți aștepta întotdeauna ca cineva să te iubească dacă Tu nu te poți iubi pe tine însuți? Remodelându-ți aspectul, poți cu adevărat să spui că ești fericit cu tine însuți? Răspunsul este simplu: nu.
Trebuie să înțelegi că nu contează cum arăți pe dinafară dacă ești gol înăuntru.
Astăzi declar: nu voi mai purta machiaj, nu vreau să port fața altcuiva. Este timpul să scoatem măștile. Sunt conștient că am riduri, dar vreau să le văd. La urma urmei, acesta este în primul rând adevăratul eu. Și vreau să mă accepți așa cum sunt.
Astăzi toată lumea a înnebunit și este obsedată de aspect. Nu vă puteți imagina cât de multe venituri câștigă companiile de cosmetologie și cosmetice după ce au reușit să vă bage în cap că trebuie urgent să investiți finanțe pentru a întârzia ceea ce este cu adevărat inevitabil.
Chiar crezi că trebuie să apelezi la proceduri nesănătoase, dureroase, care se presupune că te fac mai bun, mai tânăr.
Principiile frumuseții ale secolului XXI pot fi clar definite ca anormale. Aceasta este frumusețea pe steroizi, răspândindu-se ca un virus în întreaga lume. Acest lucru este groaznic!
Când veți înțelege că aceste reguli create artificial domină lumea și ne țin captivi la iluzii cu privire la datele noastre externe?
Nu ne putem bucura pur și simplu de natura noastră; trebuie să respectăm canoanele de frumusețe pe care societatea modernă ni le-a impus.
Dar tu știi ce? M-am săturat de asta. Și aleg să-mi spun: încetează. Și cereți tuturor celor din jur să se oprească și să-și amintească cine suntem cu adevărat și ce ne dorim cu adevărat în această viață.
Nimeni nu poate îndeplini 100% criterii de frumusețe. Învelișul exterior este ultimul lucru care ar trebui să ne intereseze în ceilalți oameni. Numai sufletul nostru contează – amintește-ți asta pentru totdeauna.”

© Julia Roberts

Lasă un comentariu