14 semne care atestă că te confrunți cu un om cu suflet negru

Existența răului în lume nu este cu siguranță un concept nou. Chiar și la o vârstă fragedă, învățăm să distingem între eroul curajos, dezinteresat și personajul negativ.
Dar această definiție a binelui și a răului există în lumea reală?
Ar fi greu să negi existența răului în lumea de azi, căci tot ce trebuie să faci este să pornești televizorul pe postul de știri și vei fi inundat cu povestiri despre psihopați sau alte lucruri negative.
Oricare ar fi cauza, când în viața ta intră o persoană cu o energie negativă, în cele din urmă, va aduce durere și răni. Nu te lăsa păcălit de o față nevinovată!
Ferește-te de oamenii care prezintă aceste 14 trăsături!
# 1 – Manipularea
Cei care au un suflet negru vor face tot ce este necesar pentru a obține ceea ce își propun, prin manipulare, contraziceri și înșelăciune.
PUBLICITATE
# 2 – Înșelătoria
Uneori acești indivizi vor schimba situația, pentru a te induce în eroare. Acest lucru te poate determina să ajungi la o ipoteză incorectă, susținută de informațiile pe care ți le-a furnizat, lucrând pentru a te manevra, după cum vrea.
# 3 – Lipsa încrederii
Cred că acest lucru este de la sine înțeles. Dacă știi că cineva te manipulează și te înșeală pentru propriile sale scopuri egoiste, atunci este sigur să spunem că această persoană nu este vrednică de încrederea ta.
# 4 – Negarea realității
Cei cu sufletele întunecate manipulează adesea lumea din jurul lor pentru a te încadra în propriul lor joc. Dacă realitatea nu este așa cum spun ei, o vor nega atât de convingător încât îi vor înșela adesea pe alții să creadă versiunea lor.
# 5 – Impresia datoriei
Oamenii care trăiesc cu un suflet întunecat iau în considerare doar ceea ce vor și fac planurile astfel încât să „câștige”. De ce? Pentru că se simt ca și cum ar fi destul de speciali și importanți pentru ca alții să le fie datori, refuzând să creadă că ar trebui să mai și muncească.
# 6 – Atragerea atenției
Oamenii care au un suflet întunecat sunt, de asemenea, prea încrezători și siguri pe sine. Ei își supraevaluează importanța, crezând că sunt superiori tuturor celor din jurul lor. Din acest motiv, ei cer să fie centrul atenției, deoarece cred că sunt vrednici de ea.
# 7 – Minciuna …
Aceste persoane mint pentru a acoperi adevărul întunecat. Apoi, ajung să cultive minciunile lor originale. Devine o rețea atât de stufoasă, încât nu știu unde se termină minciunile lor și începe adevărul.
# 8 – Viața dublă
O cheie a manipulării lor, o persoană cu suflet negru știe cine trebuie să „fie” pentru a-și croi drumul. Acest lucru poate însemna că acești oameni sunt într-un fel, atunci când sunt în preajma ta și altfel, când se află în jurul altora. Vor fi oricine au nevoie pentru a realiza ceea ce îli doresc.
# 9 – Nu-și cer scuze
Când cineva se apropie de tine, cu un suflet întunecat, nu are nicio grijă de modul în care pot răni, manipula sau inconvenia pe oricine altcineva. În opinia lor, ei au întotdeauna dreptate, de ce ar avea nevoie să-și ceară scuze?
# 10 – Acțiunile lasă de dorit
Persoanele cu suflet negru trebuie să îi convingă pe alții că modul lor de acțiune este calea cea bună, iar toate astea se întâmplă pentru a obține controlul. Ei fac adesea acest lucru pentru a manipula percepția celor din jurul lor, transformând situația astfel încât să funcționeze în avantajul lor.
# 11 – Nu respectă timpul
Îngrijindu-se exclusiv de ei înșiși, de obiectivele lor și de ceea ce speră să realizeze în viață, oamenii cu suflet negru nu pierd nimic din timpul lor pentru a te ajuta, iar timpul tău este folosit doar pentru a-și îndeplini ei anumite strategii.
# 12 – Nu simt nicio vină
O persoană sinceră și grijulie s-ar simți vinovată dacă ar ști că acțiunile sale ar putea răni sau înșela pe cineva. O persoană cu suflet negru este, totuși, atât de egoistă încât gândurile, sentimentele și emoțiile celorlalți nu-i trec prin minte.
# 13 – Ascund informații
În eforturile lor de a manipula pe cei din jur vor veni vremurile în care vor întâlni informații care ar putea să dezvăluie adevărata lor natură. Pentru a evita acest lucru, vor face orice le stă în putință.
# 14 – Sunt iresponsabili
Pe măsură ce trec prin viață, acești oameni vor lăsa un lanț al distrugerii în urma lor. Neconcordați cu modul în care acest lucru poate afecta pe oricine altcineva, ei nu au niciun interes să-și asume responsabilitatea pentru problemele pe care le-au provocat. În schimb, le lasă în urma lor, concentrându-se asupra a ceea ce ei cred că merită.

 

Lasă un comentariu