Învață să te protejezi de energia negativă a celor din jur. Iată cum să faci asta în 4 pași simpli

“Unii oameni au prostul obicei de-a se plange constant de problemele cu care se confrunta, umpland persoanele din jurul jor de vibratie joasa, ce duce la epuizarea energiei pozitive a acestora. Cand termina de povestit, ei se simt bine, se simt usurati si probabil ii veti si auzi spunand: „multumesc, mi-a facut bine ca m-ai ascultat!”. Tu insa…te simti epuizat. Bineinteles, fiecare ne simtim mai bine dupa ce spunem cuiva ce ne framanta, insa cand suntem cei care ascultam, ar trebui sa stim ce sa facem ca sa nu ne fie „furata” energia.
A-i asculta pe ceilalti este un act de compasiune si empatie, doar ca e nevoie sa ne protejam.
Se poate face astfel:
1) Cand cineva incepe sa-ti povesteasca ceva negativ care i s-a intamplat, detasaza-te de acel subiect si evita sa afirmi: „Da! Si mie mi s-a intamplat la fel!”, sau ” Vai! Si eu sunt la fel!”… pentru ca acesta este primul semnal ca cel care-ti vorbeste te-a contaminat deja cu vibratie joasa.
Da-i ce sfaturi crezi ca poti, dar NU VORBI despre problemele tale.
2) Invata-te sa iti acoperi ombilicul cu mana, din acea zona, fire energetice se lanseaza si se conecteaza cu ceilalti oameni.
Atunci cand acele fire se ancoreaza la ceva sau cineva negativ, energia ta este drenata.
3) Incearca sa nu stai in fata celuilalt, ci langa el. Asa nu vei mai fi receptorul acelei negativitati, iar vorbele celeilalte persoane, se vor pierde pur si simplu in vant.
4) Daca vaicareala se produce la telefon, nu tine telefonul la ureche. Pune-l pe speaker si cauta-ti o alta activitate care sa-ti distraga atentia si sa te detaseze de conversatie.”

Lasă un comentariu