Elimina energia negativă din casa ta cu aceste 7 metode extrem de eficiente

Cu toții simțim energiile din jurul nostru, deși nu le putem vedea. Negativ sau pozitiv, fiecare obiect și persoană cu care interacționăm are ceva energie. Casele tind în special să adune energii – mai ales negative. Ei provin din oamenii care au locuit acolo anterior sau din unele dintre bunurile lor lăsate în urmă. Aceste obiecte neagitate acumulează adesea energie.
Iată câteva metode pe care le poți folosi pentru a scăpa de energia negativă din casă. Ele sunt testate în timp și dovedite de către practicanții lor din nou și din nou:
1. Plantele din casă
Plantele te ajută să respiri mai bine în casă. De asemenea, cresc pozitivitatea și stimulează starea generală de spirit. Vioicitatea lor te ajută să lupți împotriva energiilor negative.
2. Utilizați sare
Ritualurile Feng Shui se bazează pe sarea de mare pentru a elimina energia negativă din casă și pentru a echilibra fluxul de chi din casă. Puține moduri de a folosi sarea de mare ar fi să ștergeți podelele cu sare dizolvată în apă sau să păstrați un vas cu un amestec de sare de mare și apă netulburat în spațiu pentru a absorbi negativitatea. Un bol de sare de mare trebuie plasat în colțurile de nord-vest și sud-vest și înlocuit la fiecare două luni.
3. Salvie
Arderea salviei pentru a scăpa de energia negativă este o tradiție străveche găsită în multe culturi. Arderea salviei albe în sens invers acelor de ceasornic este cea mai utilă.
4. Folosiți uleiuri
Lavanda, tămâia și paciuli sunt unele dintre cele mai bune uleiuri esențiale de folosit pentru a scăpa de energia negativă din casă.
5. Fără dezordine
Dezordinea este o modalitate de a facilita fluxul de energie bună și vibrații prin casă.
6. Meditație
Vibrațiile pozitive apar atunci când practicați zilnic meditația. Energia puternică te poate ridica din interior și te poate genera credințe pozitive.
7. Rearanjați-vă mobila
Nu doar dezordinea, ci simplul act de a muta mobilierul permite energiei negative să scape din casă și energiilor pozitive să vină în casa ta.

Lasă un comentariu