Gândurile sunt ca niște magneți care atrag lucrurile la care noi ne gândim. Iată cum să-ți folosești puterea subconștientului

Cum funcționează subconștientul
Subconștientul chiar funcționează. Astfel că, „Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple”, nu este doar o simplă zicală.  Dacă gândurile tale rămân la sărăcie și boală, îți vor aduce sărăcie și boală.
Nu există posibilitatea de a produce opusul a ceea ce ai în minte. Toate realizările se obțin întâi la nivel mental. Așadar, fii optimist, dezvoltă-ți obiceiul de a privi constructiv orice lucru, plin de încredere și speranță! Abține-te să privești viața cu incertitudine și îndoială. Câștigă-ți obiceiul de a crede că ceea ce e mai bun e pe cale să se întâmple.
Trebuie să te analizezi. Există o singură persoană în lume care te poate pune pe drumul spre succes. Această persoană ești tu. Caută adânc în tine și scoate din subconștient ceea ce îți dorești cu adevărat în viață și vezi ce mijloace ai la dispoziție pentru a te conduce la atingerea acelui obiectiv.
Trebuie să fii realist. Revizuiește-ți periodic educația, experiențele anterioare, plăcerile și interesele. Caută acele aspecte ale vieții tale în care te-ai bucurat de succes și ai atins satisfacția și plăcerea. Acestea sunt indicatorii în care vei avea succes în viitor. Nu te uita la ceea ce ai realizat până acum în viață, ci la ceea ce poți realiza de acum înainte.
Este foarte important să știi ce îți dorești de la viață. Ca să reușești trebuie să îți concentrezi atenția asupra unui obiectiv bine stabilit, statornic. O persoană cu un singur punct forte are mult mai multe șanse de reușită, decât o persoană care își îndreaptă atenția către zece obiective, astfel își risipește energia și nu știe niciodată ce are de făcut.
Fii conștient de puterea subconștientului tău!
După ce ți-ai fixat bine obiectivul în care crezi cu toată tăria, obiectiv pe care încearcă să-l vizualizezi ca și cum s-ar fi îndeplinit deja, ca și când te-ai afla deja în situația în care acesta s-a realizat, acum treci la acțiune pentru atingerea acelui scop. Chiar dacă asta presupune să începi de undeva de jos.
Chiar dacă acel obiectiv pare foarte îndepărtat, chiar dacă vei întâmpina obstacole, nu renunța nicio clipă la visul tău. Dacă vei fi perseverent, vei atinge acel vis, dacă vei renunța pe parcurs înseamnă că nu ți l-ai dorit suficient și niciodată nu va fi realizabil. Păstrează-ți visul mereu viu în mintea ta și nu-ți imagina că viața ar putea fi altfel, decât arată ea în visul tău.
Crede în puterea subconștientului și fii perseverent în visul tău, iar el va deveni realitate. Dar mai ales ai grijă ce îți dorești pentru că exact asta vei atrage. Orice dorință apare întâi la nivel subconștient, apoi trece la nivel conștient, iar dacă intensitatea dorinței tale este suficient de puternică și constantă, Universul îți va trimite exact ceea ce ai manifestat și emis către el prin intermediul gândului tău.

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu