Ce ascund zodiile în inima lor. Care sunt zodiile cele mai calde la suflet

După cum știm, poziția planetelor în timpul nașterii noastre au o influență mare asupra modului nostru de manifestare, asupra drumului nostru în viață, asupra trăsăturilor de personalitate și asupra comportamentului nostru. Astfel, este de la sine înțeles că astrologia joacă un rol important în manifestarea sentimentelor.
Iată ce ascunzi în inimă, în funcție de zodia pe care o ai.
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ai o inimă înflăcărată, activă și puternică, care caută mereu o provocare. Inima puternică a Berbecului vibrează cu emoție, entuziasm, curaj si energie. Ca semn de foc, guvernat de Marte, planeta acțiunii, energiei și pasiunii, ești spontan, foarte activ, aventuros și curajos.
Nu ți-e frică niciodată să-ți asumi un risc. Nu te retragi niciodată din fața unei provocări și nu te sfiești niciodată să iei o inițiativă. Nu poți sta pe loc și ești mereu în căutarea a ceva interesant și provocator de făcut.
Abilitățile tale de întreprinzător și spiritul de lider te fac să câștigi fiecare cursă a vieții. Deși, nu vrei neapărat să alergi după faimă sau bani, ci mai degrabă ești un suflet pasionat care vrea să-și depășească mereu limitele.
Taur (20 aprilie – 20 mai)
Guvernat de Venus, planeta frumuseții, a iubirii și a dorinței, ești senzual și grațios în abordare și ai multă dragoste de oferit. Ești o persoană loială, dar și precaută, cu un interes crescut pentru dragoste și cu un dezvoltat simț estetic. Ești o persoană dedicată, consecventă și de încredere. Fiind un semn de pământ, ești calm, stabil și răbdător. O persoană care nu-și deschide niciodată inima în fața oricui. În intimitate ești îndrăzneț și pasional.
Deaorece faci parte dintr-un semn de pământ, inclinat spre materialism, te concentrezi pe scopul tău și muncești din greu pentru a-ți asigura o viață confortabilă pentru tine și pentru cei dragi.
Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Dacă ești Geamăn în zodiac ai o inimă adaptabilă și copilăroasă, plină de curiozitate și emoție. Gemenii sunt guvernați de Mercur, care are legătură cu comunicarea, intelectul și cunoașterea. Așa că nu ar trebui să fie o mare surpriză pentru nimeni faptul că Gemenii dau dovadă de bune abilități de comunicare și interpersonale și sunt mereu bine informați.
Înarmat cu cunoștințe vaste despre tot ceea ce e nou, emană multă încredere, iar aceasta face parte din farmecul natural al nativului Geamăn.
Fiind un semn de aer are tendinta de a explora tot ce poate fi explorat si nu poate rămâne concentrat pe un singur lucru prea mult timp. Această trăsătură îl face adaptabil și deschis la minte.
Îmbrățișează o abordare flexibilă a tuturor lucrurilor și poate face față destul de ușor schimbărilor sau opiniilor diferite de ale sale. Este o fire independentă și liberă ca aerul. Dar și jovial, jucăuș și plin de viață.
Rac (21 iunie – 22 iulie)
Dacă ești nativ Rac ai o inimă intuitivă, rezistentă și grijulie. Racul este un semn de apă, guvernat de Lună. Apa reprezintă emoțiile, iar Luna guvernează emoția, intuiția, romantismul, sentimentele și imaginația.
Racul este sensibil, grijuliu și romantic. Emoțiile și sentimentele sale sunt foarte profunde și de multe ori în relații oferă mai mult decât primește. Dar, puterea sa intuitivă îl face conștient de oamenii care încearcă să profite de inima sa generoasă. Și, surprinzător, în ciuda faptului că este iubitor și sensibil, nu este fragil emoțional.
Leu (23 iulie – 22 august)
Dacă ești nativ Leu ai o inimă generoasă, impulsivă și încrezătoare, care iubește să iubească și să fie iubită. Acest semn de foc este condus de nimeni altul decât Soarele, regele tuturor planetelor.
Vorbim aici despre strălucire, încredere și farmec. Leul le are pe toate. Și de aceea lumina reflectoarelor este întotdeauna asupra lui oriunde s-ar duce. Ca nativ Leu ești mândru, încrezător și îndrăgostit de tine însuți. Ai un aer de regalitate, și a fi grațios este a doua ta natură.
Ești generos ca un monarh și neînfricat ca un rege. Îți place să-ți marchezi și să-ți aperi teritoriul și să nu-i tolerezi niciodată pe cei care încearcă să-ți încalce spațiul personal. Îi protejezi pe cei dragi și poți să fii ,fie loial și dedicat, fie total indiferent. Nu există jumătăți de măsură pentru tine. Ești o persoană creativă, cu abilități sociale excelente. Ești ambițios, pasional și hotărât.
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Ai o inimă practică și sinceră care crede în iubirea pură. Ca semn de pământ, ai o personalitate modestă, lentă, autentică, practică și orientată spre detalii. Și ca semn guvernat de Mercur, planeta inteligenței și a cunoașterii, ești sârguincios, organizat și perfecționist cu standarde înalte.
Nu te descurci în toate domeniile vieții, dar îți place să depui mult efort în tot ce faci. Ești sincer și harnic. Ai grijă de fiecare nevoie practică a celor dragi și încerci mereu să le faci viața mai ușoară. Poți avea tendința de control asupra celorlalți și de posesivitate.
Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Ai o inimă romantică, creativă și idealistă, care caută frumusețea și armonia în toate. Balanta este un semn de aer cunoscut pentru dragostea de care dă dovadă, pentru corectitudine, dreptate, armonie, echilibru și pace.
Balanța e guvernată de Venus, planeta frumosului, a esteticii, a iubirii și a dorinței. Cauți frumusețea în toate domeniile vieții tale. Detești orice lucru incomod și urât, fie că este vorba de lupte, situații dificile, război, sărăcie sau orice altceva care este în afara echilibrului.
Ești fidel partenerului tău, dedicat familiei tale și tradițional în abordare. Ești romantic și creativ și îți alegi cuvintele cu grijă. Diplomația ta te scoate din situațiile incomode.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Ai o inimă intuitivă, secretoasă, dominatoare, dar grijulie și plină de pasiune. Scorpionul este una dintre zodiile cu inima învăluită în mister și secret. Ca semn de apă, (apa reprezintă emoțiile și intuiția) ești intuitiv și plin de emoții și sentimente.
Dar guvernat de Pluton, regele vieții și al karmei, afișezi un exterior dur și de neînvins. De multe ori ești înțeles greșit, ca cineva care nu dă dovadă de dragoste și romantism, în timp ce tu tânjești după iubire, romantism și prietenie.
Ți-ai creat un scut în jurul inimii tale, astfel încât nimeni să nu o poată frânge. Prețuiești loialitatea și dedicarea în relații. Ești extrem de carismatic și pasional. Priceperea ta și personalitatea dominatoare, dar și natura ta misterioasă te fac unul dintre cele mai curtate semne zodiacale.
Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ai o inimă nomadă care refuză să se mulțumească cu mai puțin decât merită. Ești un semn de aer guvernat de Jupiter, regele zeilor. Jupiter este planeta expansiunii.
Acesta este guvernatorul întreprinderilor, bogăției, călătoriilor în străinătate, distanțelor lungi, învățământului superior, dreptului și religiei. Deci, ești o persoană care nu poate fi limitată și nu suportă limitările, atât la propriu cât și la figurat. Ești un suflet și spirit liber care iubește să ducă o viață independentă. Ești optimist și cauți mereu oportunități de autodepășire a limitelor.
Ești destul de popular în cercul tău social, datorită faptului că dai dovadă de simțul umorului, dar ești înzestrat și cu abilități de comunicare. Poți fi brutal și mult prea direct, dacă este necesar.
Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Ai o inimă ambițioasă și convingătoare care tânjește să fie înțeleasă. Capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn. Ești liniștit, materialist, ambițios, orientat spre obiective clare și dai dovadă de perseverență. În relații ești grijuliu, loial și tolerant.
Fiind guvernat de Saturn, dai dovadă de o putere de neînduplecat care te face să perseverezi. Ești persuasiv în atingerea obiectivelor, atât personale, cât și profesionale. Ești o persoană discretă și lucrezi în tăcere. Preferi să lași succesul tău să vorbească despre tine, în locul tău.
Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Ai o inimă unică, excentrică și hiper-imaginativă, care bate pentru alții, fiind gata oricând să sari în ajutorul celor najutorați. Vărsătorul este un semn de Aer, guvernat de Uranus, conducătorul invențiilor și a tehnologiei.
Uranus prezidează tot ceea ce este futurist, nou, surprinzător, rar, unic și neașteptat. Este o planetă a ceea ce urmează să vină și a ceea ce nu este încă imaginat de ceilalți.
Deci, ești un deschizător de drumuri, unic în felul tău. Cineva care nu este deranjat să încalce tiparele și regulile societății. Ești plin de compasiune și amabil și mereu curios să găsești modalități de a face ceva pentru binele comunității tale și al umanității. Urăști inegalitatea și visezi la un viitor în care totul este drept și corect. Ca semn de aer, ești destul de contondent, autentic, onest și direct în comunicarea ta.
Pești (19 februarie – 20 martie)
Ai o inimă sensibilă și emoțională care tinde spre idealuri înalte de iubire. Peștii sunt un semn de apă guvernat de Neptun, regele apei. Apa semnifică emoțiile și sentimentele. Nu numai că ai o mulțime de emoții în tine, dar ești înconjurat de energia sensibilității, imaginației, intuiției și a compasiunii.
Ești un suflet extrem de creativ, care se scufundă în sentimentele sale. Prețuiești relațiile și ai idealuri înalte de iubire și prietenie. Sensibilitatea ta mare, face pe oricine să-și dorească să te aibă ca partener de afaceri, prieten sau persoană iubită.

 

Lasă un comentariu