Alege un ochi și vezi ce spune despre tine

După cum puteți vedea mai jos, în această imagine sunt prezenți 9 ochi și fiecare este diferit. Sunt forme diferite și una este chiar o reprezentare a unui ochi închis. După ce ai luat un moment pentru a-ți limpezi mintea, alege unul dintre acești ochi fără să-l mai gândești.
Ochiul #1
Ești o persoană care nu încetinește ritmul niciodată. Treci prin viață cu viteză mare și nu te oprești niciodată să iei pauzele de care ai nevoie. Din această cauză, de multe ori ajungi să te simți foarte epuizat și fără vlagă.
Ochiul #2
Nu știi cum să te deschizi corect. Fiind o persoană foarte emoționantă, nu împărtășești atât de mult pe cât ar trebui cu cei mai apropiați. Din anumite motive, ești foarte închis și asta, pe termen lung, nu îți va face nicio favoare.
Ochiul #3
Păstrezi prea multe secrete. Ești genul de persoană care nu știe să se deschidă și chiar se vede. Sunt multe la care trebuie să lucrezi, dar sincer, aceasta secretomanie ar putea fi cel mai bun domeniu pe care să-l schimbi, pentru început.
Ochiul #4
Ești foarte orientat spre natură. Știi cât de puternic poate fi să petreci timp cu tine și cu Mama Pământ. Din anumite motive, oamenii din jurul tău nu prea înțeleg acest lucru, dar încă ești fidel cine ești. Fără Mama Natură, ai fi mult mai stresat.
Ochiul #5
Ai multe în farfurie. Simți că mușci mereu mai mult decât poți mesteca și faci tot posibilul pentru oamenii care refuză să te ajute atunci când ai nevoie. Deși de obicei nu ești genul care să scoată oamenii din viața ta, există unele persoane toxice la care trebuie să lucrezi pentru a te distanța.
Ochiul #6
Nu ești ca majoritatea celorlalți. Ai tendința să privești mai profund și să încerci mai mult să înțelegi lumea din jurul tău. În timp ce mulți oameni nu te înțeleg, cei care contează cel mai mult fac acest lucru. Sigur, ești puțin prea grijuliu și ții multe pe umerii tăi, dar o faci destul de bine.
Ochiul #7
Nu ești genul de persoană care îi lasă pe ceilalți să intre cu ușurință în viața ta. Ești puțin singur și sincer, asta e vina ta. Dacă vrei să fii prieten cu oamenii sau să ai o familie, fă-o. Nu-i mai alunga pe toți.
Ochiul #8
Ești genul de persoană care ține multe pentru sine. Ai o mulțime de secrete și să le împărtășești cu alții pur și simplu nu vezi posibil. Ca urmare a tuturor acestor lucruri, te simți destul de sfâșiat în cea mai mare parte a timpului.
Ochiul #9
Ai multe de făcut. Ai trecut prin lucruri care te-au adus în locuri întunecate și de aici vei vedea multe schimbări în viața ta. Deși acest lucru ar putea să nu fie ideal, va fi benefic în cele din urmă.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

 

Lasă un comentariu