Cea mai puternică chakră a ta, bazată pe semnul zodiacal

Chakrele sunt centre din corpul nostru. Ele permit energiei să curgă prin noi și fiecare reprezintă ceva diferit.
Fiecare chakră deține o putere diferită care, dacă este valorificată corect, poate fi folosită. În timp ce toți avem fiecare dintre chakre în funcție de semnul zodiacal, este posibil să aveți una care este mult mai puternică decât restul. Aruncă o privire mai jos pentru a afla mai multe despre ce chakra ta cea mai puternică se bazează pe semnul tău.
Berbec: Chakra plexului solar
Acest semn, precum și cea de-a treia chakră, sunt guvernate de planeta Marte. Chakra plexului nostru solar este situată deasupra buricului și se concentrează asupra puterii tale interioare. Este asociat cu nivelul de ființă la care ne referim ca personalitate și/sau ego-ul nostru.
Taur: Chakra gâtului
Acest semn este conectat cu chakra gâtului. Pentru cei care nu știu, această chakră este una dintre cele mai stabilizatoare dintre toate. Ea guvernează autoexprimarea și ne ajută să accesăm centrele de creativitate despre care nu știam că există. Fără această chakră, vocea noastră s-ar estompa.
Gemeni: Chakra inimii
Aceasta este chakra iubirii și a înțelepciunii. Cu această chakră, vedem posibilitățile tuturor. Această chakră controlează capacitatea noastră de a ierta, precum și plămânii și alte lucruri de acest fel. Este conectat la destul de multe chakre. Deși există și alte chakre conectate la Gemeni, aceasta este cea mai puternică.
Rac: Chakra al treilea ochi
Această chakră este centrul psihic al ființei tale. Aceasta chakra te ajuta sa intelegi ce urmeaza si iti permite sa ai mai multa incredere in viziunea ta despre unde te indrepti. Dacă ești un Rac, știi cât de mult vezi cu adevărat decât o fac alții.
Leu: Chakra coroanei
Acest lucru are sens, nu? Chakra coroanei și Leul, leul, regele junglei. Această chakră este situată în vârful capului și iradiază în sus. Este asociat cu creierul și controlează lucruri precum conștientizarea și conexiunea cu cei fără formă din această lume.
Fecioară: Chakra Sacră
Chakra ta sacră este situată în abdomenul tău inferior la aproximativ doi centimetri sub nava ta. Îți stăpânește emoțiile și expresia senzuală. Acesta este centrul a tot ceea ce numim senzațional. Această chakră este motivată de plăcere.
Balanta: Chakra inimii
Această chakră este situată în centrul pieptului și este adesea asociată cu culoarea verde. Ne ține sub control lucruri precum iubirea de sine, relațiile și capacitatea de a ajunge la pace. Această chakră este centrul ființei noastre.
Scorpion: Chakra Coroanei
Chakra coroanei este situată în partea de sus a capului tău și iradiază spre exterior. Cu această chakră, avem puterea de a ne transforma în ceva uimitor. Ne deține intuiția, precum și determinarea noastră.
Săgetător: Chakra plexului solar
Această chakră ne conectează cu energia de a acționa. Este sediul stimei noastre de sine și ne onorează emoțiile. Conștientizarea puterii tale personale vine din această chakră.
Capricorn: Chakra rădăcină
Această chakră este de unde vine echilibrul nostru în viață. Fără această chakră, nu am fi capabili să ne îndeplinim nevoile de bază. Este fundația din care ne construim viața. Dacă ești Capricorn, această chakră nu este aproape niciodată blocată.
Vărsător: Chakra Sacră
Este posibil să nu fie ceea ce v-ați așteptat pentru Vărsător, dar este în mare măsură cea mai puternică chakră a lui. Acesta este situat sub naval, așa cum am menționat mai devreme și controlează sistemul limfatic. Ea guvernează emoțiile și relațiile noastre. Fără această chakră, lucrurile ar fi dezordonate, cel puțin.
Pești: Chakra gâtului
Această chakră situată exact acolo unde sugerează numele este legată de elementul sunet. Ea guvernează capacitatea noastră de a ne exprima și de a ne conecta cu tărâmul eteric. Această chakră deține adevărul tău.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

Lasă un comentariu