Nu-ți mai face griji atât de mult, sufletul tău are un plan

Chiar și atunci când simti că totul este împotriva ta, sufletul tău are un plan pentru tine.
Înainte de a veni pe această lume, ai hotărât pe ce cale vei merge și ce lecții vei învăța. Sigur, unele dintre acestea sunt greu de înfruntat, dar toate sunt în fața ta din motive pe care le vei înțelege în cele din urmă. Sinele tău superior are totul sub control, chiar dacă nu poți să-l simți sau să-l vezi întotdeauna. Venim pe această planetă din când în când pentru a învăța și a crește, astfel încât în cele din urmă să ne putem reuni cu sursa în modul final și voi lucrați în acest sens.
Sigur, s-ar putea să cădem și s-ar putea să eșuăm uneori, dar în cele din urmă, vei realiza tot ce speri. Nu renunța la tine însuți. Cu cât faci mai mult, cu atât înveți mai mult și cu cât înveți mai mult, cu atât devii mai aliniat cu cine ai fost întotdeauna menit să fii și cu cine ai vrut să fii mereu. Universul lucrează mereu în favoarea noastră și cu cât crezi mai mult în el, cu atât vei ajunge mai departe.
Viața pe care o trăiești acum este doar o mică parte din imaginea de ansamblu. Ați fost pe acest Pământ de multe ori înainte și probabil că veți reveni de mai multe ori decât veți ști vreodată. Cu toții suntem pe propriile noastre călătorii și, în timp, acele călătorii vor da roade în moduri uriașe. Unii dintre noi sunt aici pentru a-i ajuta pe alții, iar unii dintre noi sunt aici pentru a fi ajutați de alții, așa merg lucrurile. Fie că ești sus, fie că ești jos, lucrurile prin care treci te vor modela.
Indiferent dacă ești înconjurat de cei dragi sau te simți mai singur decât oricând, știi că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par. Gardienii tăi sunt mereu alături de tine. Ai semnat contracte sufletești și lucrezi prin lucruri pe care în această viață nu le vei putea înțelege niciodată pe deplin așa cum sunt lucrurile, dar asta nu înseamnă că nu sunt reale.
Știai ce ți se va întâmpla aici de data aceasta cu mult înainte de a te manifesta în forma în care te afli acum și știai că vei fi capabil să treci peste asta. Nu te vinde scurt. Ești o ființă energetică cu adevărat puternică, indiferent dacă ești din carne și oase acum sau nu. Lucrurile se vor îmbunătăți în timp.
Rețineți că, de acum înainte, există un plan pentru dvs. Lucrezi spre ceva mai mult. Poți și vei găsi drumul în timp. Această viață nu este întotdeauna atât de ruptă pe cât ar părea.
Încetează să te mai lupți atât de tare și permite-ți cu adevărat funcționarea interioară să-și ia zborul. Dacă inima și sufletul tău te trage spre ceva, mergi. Ești menit pentru mult mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată. Ține-ți capul sus, mergi în locuri mari, doar aștepți.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

Lasă un comentariu