Oamenii toxici nu te vor aprecia niciodată cu adevărat, nu-ți mai pierde timpul cu ei

Oamenii toxici se vor preface că le pasă, dar în adâncul lor nu le pasă. S-ar putea să facă lucruri frumoase uneori sau să se comporte frumos pentru a fi de partea ta bună, dar să ai încredere în ei nu este o idee bună.
Oamenii toxici nu sunt genul de oameni în care trebuie să ne punem energiile și toți trebuie să conștientizăm asta. Da, îți pasă de ei și vrei ce e mai bun pentru ei, dar asta nu este suficient. Nu îi poți face să se schimbe, trebuie să se schimbe singuri.
Astfel de oameni te vor răni doar din nou și din nou. Ei te vor folosi și te vor epuiza de energiile tale atâta timp cât le vei permite. Cu cât depuneți mai mult efort și încredere în ei, cu atât vă vor dezamăgi mai mult. Inima ta bună te va pune în necazuri și te va lăsa fără și asta nu este în regulă.
Oamenii toxici nu văd eforturile tale, ci doar nevoia sau dorința lor de „mai mult”. Nimic nu îi va face să vadă lucrurile din ochii tăi și cu cât vezi asta mai devreme, cu atât mai bine. Cu cât dai mai mult, cu atât vor cere mai mult, punct.
Nu se vor simți rău atunci când te vor supăra și nu vor fi triști să te vadă că pleci fără, pentru că îi ajuți atât de mult. Ei simt că merită tot ceea ce faci pentru ei, când asta în sine nu este nici pe departe. Meriți mai bine și să-ți alergi după ei este o pierdere de timp.
Ei nu vor vedea niciodată pe deplin eroarea în felul lor și, deși s-ar putea să-i iubești sau să vrei să-i vezi cum se descurcă mai bine, la sfârșitul zilei trebuie să faci ceea ce este mai bine pentru tine. Nu-i mai lăsa să țină atât de mult peste tine, să fii dezamăgit nu este ceva ce ar trebui să vezi ca normal. Chiar vrei să treci prin viață într-un asemenea mod?
Nu ești o jucărie, meriți să fii tratat bine. Încetează să te mai așezi pentru oamenii din viața ta care nu fac altceva decât să te rănească. Îți datorezi atât de mult, dacă nimic altceva. Această lume este una crudă și lucrurile pe care le permiți în viața ta te afectează, mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată.
Dacă există cineva în viața ta pe care îl consideri toxic, nu trebuie să-l ții în preajmă. Uneori, tăierea legăturilor este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Ține cont de asta pentru a merge mai departe.

 

Lasă un comentariu