Dacă ai oricare dintre aceste trăsături, ești un suflet avansat

Pentru cei care nu cunosc ce este un suflet avansat vă spun că este o persoană iluminată care a venit în această lume cu un scop anume. Acești oameni sunt meniți să aducă lumină în partea lor de lume.
Sufletele avansate sunt uneori denumite și sufletele vechi. Aceasta fiindcă au trăit deja multe vieți. Acestea sunt suflete care au progresat la o stare de cunoaștere spirituală avansată. Acești oameni sunt mai mult decât conștienți și echilibrați. Aceste suflete sunt cele care posedă multe caracteristici diferite decât ființele umane obișnuite.
Dacă crezi că ești sau cunoști un suflet avansat, dar ai nevoie de puțină liniște, caută următoarele trăsături:
1. Ei iubesc diferit.
Ei folosesc dragostea ca mijloc de a-i ajuta pe alții să urmeze calea cea bună. Dragostea este ceva ce tone de oameni caută, sunt mai mult decât capabili să ofere asta.
2. Iubesc animalele.
Și animalele le iubesc. Ei par să se înțeleagă unul pe altul la un nivel mai profund decât majoritatea. Chiar și cele mai terifiante animale par să fie bine cu sufletele avansate în cea mai mare parte. Ei au adesea animale de companie și nu vor rata ocazia de a-ți mângâia câinele dacă îi vei lăsa.
3. Ei petrec mult timp în natură.
Le place să petreacă timpul în natură și, dacă au timp liber, probabil îl vor petrece în aer liber. Nimic nu bate aerul curat și liniștea.
4. Se bucură de timpul singur.
Le place să fie singuri uneori. Acest lucru le permite să-și mențină puterea spirituală și îi menține pe pământ.
5. Par mult mai tineri decât par.
Par tineri, dar sună bătrâni. De obicei, își mențin și sănătatea bine. Vei fi uimit de câți ani au cu adevărat, dar apoi vei descoperi că sunt înțelepți dincolo de anii lor.
6. Ei cred doar în lucrurile care „sunt”.
Pentru ei, există doar ceea ce este, nu este pozitiv sau negativ. Ele există în toate și nimic în același timp. Viața lor este mult diferită de viața altora.
7. Nu sunt materialişti.
Ei se străduiesc doar să trăiască confortabil și simplu. Toate lucrurile suplimentare nu au importanță pentru ei. Ei știu că această existență este doar temporară și se dezvoltă în ea așa cum cred ei de cuviință.
8. Ei cred că toate lucrurile sunt legate.
Totul pentru ei vine dintr-o singură sursă. Cu acești oameni, toate spiritele și altele sunt legate. Ei văd această lume așa cum este și ea depășește cu mult ceea ce văd oamenii normali.
9. Se simt confortabil în propria piele.
Se potrivesc perfect cu mediul înconjurător. Ei nu se pierd și se simt confortabil cu cine sunt.
10. Nu obligă pe nimeni.
Sunt mai mult decât bucuroși să vă arate calea pe care trebuie să vă aflați, dar nu vă vor forța să faceți nimic pe care nu sunteți dispus să faceți. Dacă nu ești pregătit, ei nu te vor împinge.
11. Ei te vor ghida.
Ei vor ghida pe oricine este dispus să fie ghidat. Daca ai nevoie de ele iti vor da sfaturi.
12. Toate acțiunile lor sunt sincere.
Ei nu fac niciodată ceva ce nu este necesar. Ei încearcă doar să-i ajute pe alții în tot ceea ce fac, nu cer nimic în schimb.
13. Ei spun doar adevărul.
Nu vor acoperi nimic cu zahăr. Dacă ei spun ceva care te supără este pentru că trebuia să-l auzi.
14. Aura lor este foarte profundă.
Prezența lor este reconfortantă și vă va oferi o senzație de relaxare. Ele nu vor aduce nimic altceva decât pace și veți simți ca și cum nimic negativ nu își poate face loc atunci când sunt în preajmă.
15. Au o voce blândă, liniștitoare.
Când vorbesc, o fac cu rafinament. Nu sunt zgomotoase și oferă adesea soluții înțelepte, fără conflicte, la problemele cu care vă confruntați.
16. Au o atingere moale reconfortantă.
Atingerea lor este foarte ușoară și vindecătoare. Veți simți de parcă cineva foarte important vă mângâie atunci când vă dă o palmă pe spate.
17. Au o privire pătrunzătoare.
Când se uită la tine, se simte ca și cum cineva se uită la cea mai crudă formă a ta. Privind adânc în sufletul tău.

 

Lasă un comentariu