Nu vă lăsați niciodată definiți sau influențați de părerile altora

Viața nu este despre modul în care te văd alții sau despre ceea ce crezi tu că gândesc alții. Viața este totul despre tine și despre cum o faci pozitivă pentru tine. Dacă trăiești viața pentru alți oameni, sunt șanse să nu fii atât de fericit pe cât vrei să fii sau atât de fericit pe cât ai putea fi.
În această lume, trebuie să te concentrezi mai mult pe unde vrei să fii și cum vei progresa ca persoană decât dacă cineva cu care nici măcar nu vorbești te place sau nu. S-ar putea să-ți ia puțin timp să renunți la fixarea ta de a fi ceea ce alții vor să fii, dar odată ce faci, te vei simți de un milion de ori mai bine decât înainte. Nu ar trebui să fii atât de dispus să încerci să-i mulțumești pe alții atunci când nu ești pe placul tău.
Nu trebuie să ai dreptate tot timpul și nu trebuie să-ți placă lucrurile pe care altora le plac doar pentru a se potrivi. A ieși în evidență este perfect și nu înseamnă că este ceva în neregulă cu tine. Nimeni nu este perfect, toți facem greșeli și trebuie să-ți amintești asta mergând mai departe.
Nu lăsa oamenii din viața ta care lucrează constant pentru a profita de tine să dețină putere asupra alegerilor tale. Această viață este a ta și trebuie să fii cel care o trăiești. Dacă ești obsedat să faci lucrurile pe care ceilalți vor să le faci, pierzi din vedere lucrurile care contează de fapt.
Ești doar om și vei face greșeli, dar acele greșeli sunt ale tale. Poți și vei învăța de la ei pe cont propriu. Nu trebuie să încerci să te încadrezi în modelul pe care oamenii din jurul tău l-au pus înaintea ta.
Vei fi suficient de bun/ă, așa cum ești, pentru oamenii care merită să fie alături de tine și să-i ia dracu pe toți ceilalți – precum și părerile lor negative despre tine. Atâta timp cât te iubești pe tine și pe persoana în care devii, asta ar trebui să conteze. Timpul pe care îl petrecem aici pe această planetă nu este atât de lung cât avem tendința de a crede că este și s-ar putea termina într-o clipă. Nu fi persoana care regretă că nu a trăit viața la maxim pe patul de moarte.
Ca ființă umană care experimentează această lume și toate lucrurile pe care le are de oferit, trebuie să fii dispus să faci ceea ce trebuie să faci pentru a te asigura că propria ta fericire este în siguranță. Urmăriți-vă visele, găsiți dragostea, fiți sălbatici și liberi. Meriți să te bucuri de fiecare moment pe care l-ai rămas aici și, dacă nu te bucuri de nimic, trebuie să faci niște schimbări serioase.
Nu trebuie să fii acceptat de toată lumea pentru a fi sincer cu tine și pentru a te simți uimitor tot timpul. Ai nevoie doar de câțiva oameni care sunt dispuși să împartă luptele tale și puterea voinței de a-ți pune cel mai bun picior înainte într-un mod pe care TU îl consideri potrivit. Sigur, vei avea în continuare zile proaste și uneori vei dori să renunți la visele tale, dar dacă vrei cu adevărat să le îndeplinești, nu vei renunța.
Nu înfrunta lumea prin ochii altcuiva. Înfruntă lumea în felul tău și fă din fiecare zi ceva de amintit. Dacă nu te complați în lucruri care îți aduc zâmbetul pe buze, nu trăiești viața pe care meriti să o trăiești.

 

Lasă un comentariu