De ce încă vorbesc cu mama în fiecare zi. Tu ai sunat-o azi pe mama ta?

Pe măsură ce îmbătrânim, s-ar putea să nu vorbim cu părinții noștri în fiecare zi și pentru cei care s-ar putea să nu reușească să găsească timp, este în regulă, dar este important să fim prezenți unul cu celălalt, chiar dacă doar pentru un simplu telefon este important. Nu te face un „băiat/fată al mamei” să fii în continuare în contact cât poți de mult.
Sunt sigur că toți avem propriile motive pentru a păstra legătura cu părinții noștri sau pentru a nu păstra contactul, dar dacă ai o relație decentă cu mama ta, s-ar putea să nu fie un lucru rău să ajungi mai mult. Sunt genul de persoană care vorbește cu mama sa în fiecare zi nu pentru că nu pot trece o zi fără ea, ci pentru că îmi place să vorbesc cu ea. Îmi place să o țin la curent cu viața mea și sunt recunoscătoare că încă pot vorbi cu ea.
Mama mea este unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea. Ea este cea care m-a adus în această lume și a avut grijă de mine până am putut să plec de acasă. Ea m-a învățat cum să fiu o persoană bună și nu încetează să mă uimească. Nu o pot vedea în fiecare zi, dar pot să mă asigur că este conștientă că mi-e dor de ea și că mă gândesc la ea.
Și-a trăit viața gândindu-se la mine la fiecare pas. S-a trezit devreme pentru a se asigura că mă pregătesc de școală și că am tot ce îmi trebuie. Timp de 18 ani viața ei s-a învârtit în jurul meu și acum, vreau să știe că, în timp ce am zburat în coop, încă am nevoie de ea acum. Nu, nu am nevoie de ea în aceleași moduri, dar este totuși nevoie de ea. Nu am uitat-o ​​și nu o voi uita niciodată.
Întotdeauna vreau ca ea să fie o parte din viața mea, o mare parte din viața mea. Nu vreau să se întrebe niciodată dacă mă deranjează sau nu. Vreau să știe că nu este niciodată o problemă sau o povară. Că mă poate suna când se plictisește sau doar dacă vrea să-mi audă vocea.
Relația pe care o am cu mama mea a avut o mulțime de suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor, dar mă bucur să spun că acum lucrurile sunt grozave. Avem dezacordurile noastre, dar ea este fericită că îmi fac o viață și o includ pe ea la fiecare pas. Sunt foarte binecuvântată să am o mamă care m-a învățat bine și de când am devenit adult a devenit unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei.
Nu este prostesc să ții legătura. Nu este nimic rău în a fi acolo pentru mama ta în felul în care a fost acolo pentru tine. Îmi place să fac lucruri mărunte pentru ea și să o țin aproape. Deși s-ar putea să nu pară întotdeauna așa, familia contează. Ar putea dispărea cât ai clipi și vreau să știu că am petrecut cât am putut de mult timp cu ea, vreau ca fiecare zi să fie una în care să mă pot întinde și ea să poată face la fel.
Sigur, poți să urăști tot ce vrei, dar la sfârșitul zilei, sunt mândru de legătura pe care o împărtășesc cu femeia care mi-a dat viață. Ea m-a făcut mai puternică și încă îmi place să-i aud sfaturile. Nu aș schimba apropierea pe care o am cu ea pentru întreaga lume.
Dacă mă face un copil să am o relație bună cu mama, așa să fie. Voi fi bucuros un copil. Menținerea legăturii îmi ia doar câteva minute din zi și îmi poate lumina sincer starea de spirit ca nimic altceva. Pe măsură ce mama mea îmbătrânește, știu că știe că acesta este un lucru care nu se va schimba niciodată. Voi fi mereu acolo pentru ea, iar ea va fi mereu acolo pentru mine.
Ai sunat-o pe mama ta azi?

 

Lasă un comentariu