Să presupunem că te duci la psiholog. Pe ce scaun alegi să te așezi? Scaunul ales va dezvălui ceva esențial despre personalitatea ta.

Scaunul 1:
Preferi să te apropii de ceilalți treptat, păstrând o anumită distanță care să-ți ofere liniște sufletească. Cu toate acestea, a fi mai deschis te poate ajuta să reduci acea distanță într-un mod pozitiv.
Scaunul 2:
Ai tendința de a părea superior în unele situații și de a-ți urma propriile căi. În timp ce poți continua să o faci, evitarea aroganței te va ajuta să nu-i înstrăinezi pe ceilalți.
Scaunul 3:
Nu te simți confortabil cu prea multă atenție și uneori poți experimenta sentimente de singurătate. Nici întâlnirile zgomotoase și aglomerate nu sunt treaba ta. Comunicarea mai frecventă și mai îndrăzneață ar putea fi benefică pentru tine.
Scaunul 4:
Ești o persoană visătoare, unde lumea ta interioară are o mare importanță. Uneori poți părea deconectat de realitate. Găsirea unui echilibru între lumea ta internă și cea externă poate fi benefică pentru tine.
Scaunul 5:
Prețuiești spiritualitatea mai mult decât aspectele materiale ale vieții. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijați complet materialul. Lucrul la găsirea unui echilibru între ambele aspecte este important pentru bunăstarea ta generală.
Scaunul 6:
Dai dovadă de iubire de sine puternică, acordând prioritate bunăstării tale înaintea celorlalți. Recunoaște importanța de a avea grijă de tine, dar ar fi benefic să nu dai vina pe alții pentru acțiunile tale.
Scaunul 7:
Ești clar cu privire la dorințele tale și ești sincer cu tine însuți. Chiar dacă ai încredere în propria ta evaluare, este important să eviți excesul de încredere, o prejudecată spre care ai tendința.
Scaunul 8:
Ești obișnuit să ai control și să ai puțină încredere în ceilalți. Ar fi benefic să te relaxezi și să ai mai multă încredere în oamenii din jurul tău.
Scaunul 9:
Apreciezi practicul și excelența în acțiunile tale. Motto-ul tău este „Dacă o faci, fă-o bine”. Deși această abordare este pozitivă, evitarea obsedării cu privire la perfecțiune ar fi sănătos pentru tine.
Scaunul 10:
Este important să lucrezi la respectul de sine. Deși este posibil să fi experimentat neatenție în trecut, asta nu indică niciun defect în tine ca persoană. A începe să te prețuiești, indiferent de așteptările sociale, este esențial.
Scaunul 11:
Ești o persoană rezervată și te simți confortabil cu tine însuți. Deși acest lucru îți oferă liniște și siguranță, este important să nu iei criticile prea personal și să menții o atitudine deschisă față de opiniile externe.

Lasă un comentariu