Semne zodiacale cu darul lui Dumnezeu

Chiar dacă nu pare că ar exista vreo legătură între Dumnezeu și zodii, astrologii ruși sunt de altă părere. Ei consideră că unii reprezentanți ai zodiilor sunt mai protejați de Divinitate decât alții. Printre cei din prima categorie se numără:
Rac
Cea mai valoroasă proprietate a sufletului uman este capacitatea de a iubi. Numai acest sentiment poate îndrepta sufletul spre bine, spre adevăr și să-și vindece sufletul. Racul este înzestrat generos cu această proprietate. Îi este drag totul în lume, dar în primul rând cei mai iubiți oameni ai lui și este obișnuit să aibă grijă de ei.
Fecioară
Reprezentanții zodiei Fecioare sunt înzestrați cu o minte limpede și o dorință de armonie și ordine. Ei organizează spațiul și oamenii din jurul lor, sunt capabili să-i întoarcă pe cei care s-au împiedicat pe calea adevărată și sunt mentori excelenți ai tinereții.
Balanță
Cei născuți sub semnul Balanței sunt plini de nehotărâre. Dar criteriul de căutare a adevărului este tocmai îndoiala, căutarea răspunsurilor potrivite. Această abordare le permite să despartă grâul de pleavă, înșelăciunea de adevăr. Și acest semn pătrunde în mod paradoxal în însăși esența lucrurilor cu mintea sa îndoielnică.
Săgetător
Reprezentanții acestei zodii sunt înzestrați cu dorință de dreptate. Săgetătorul ingenios disprețuiește minciunile și tinde să exprime uneori adevăruri incomode. Nu tuturor le place un astfel de comportament, dar săgetătorul care spune adevărul este necesar ca o amărăciune – la urma urmei, omenirea are o slăbiciune pentru iluziile dulci.
Vărsător
Libertatea Vărsătorului este o adevărată binecuvântare care valorează multe comori ale Universului. Acest semn este înzestrat cu o libertate interioară specială inerentă numai acestuia. Și el are puterea de a o da nu doar lui, ci și altor oameni. Și această proprietate îl face foarte atractiv pentru mulți alții.
Pesti
Creaturi bune, pline de suflet, Peștii, sunt înzestrați cu talentul de a înțelege oamenii ca nimeni altul. Se cufundă în interlocutor și își trăiesc în mod clar fiecare emoție, își imaginează viu gândurile interlocutorului și imaginile imaginației sale. Prin urmare, mulți se străduiesc să fie mai aproape de Pești în vremuri de tulburări dificile, încercând să obțină un leac în sinceritatea și înțelegerea lor.

 

Lasă un comentariu