Elementele zodiacale și abilitățile magice asociate cu acestea

Când vine vorba de cele 12 semne zodiacale, fiecare este asociat cu un element specific. Există patru elemente și fiecare are propriile puteri.
Mai jos voi trece peste abilitățile magice pe care tind să le aibă majoritatea oamenilor născuți sub diferitele elemente. Deși s-ar putea să nu fii încă conștient de acest lucru în interiorul tău, cu cât lucrezi mai mult cu aceste lucruri, cu atât abilitățile tale pot deveni mai evidente. Care este abilitatea ta magică bazată pe elementul tău?
Foc – Vindecare. Taur, Fecioara si Capricorn
Semnele de foc de obicei se descurcă grozav când vine vorba de vindecare. Ei sunt capabili să vindece lucruri atât la nivel fizic, cât și emoțional, în funcție de locul în care se află în practica lor. Cred că acest lucru are mult de-a face cu cât de puternice sunt semnele de foc în general în lucrul cu energiile în ansamblu.
Apa – Divinitate. Pesti, Rac si Scorpion
Oamenii născuți în oricare dintre semnele de apă tind să fie mai adepți când vine vorba de lucruri precum divinitatea. Acest lucru se datorează faptului că sunt capabili să vadă lucruri pe care alții ar putea să nu le poată vedea. Ei sunt capabili să folosească apa în avantajul lor și pentru că sunt atât de legați de ea, lucrurile sunt îmbunătățite doar în acest fel.
Aer – proiecție astrală. Varsator, Gemeni si Balanta
Semnele de aer sunt uimitoare din mai multe motive, dar atunci când dorm pot face mult mai mult decât majoritatea. Ei tind să vadă lumi dincolo de a noastră când au ochii închiși. Acest lucru are mult de-a face cu capacitatea lor de a se concentra pe frecvențe diferite în comparație cu alte elemente.
Pământul – forțele și runele naturii. Berbec, Leu si Sagetator
Semnele de Pământ în general sunt mult mai conectate cu natura în ansamblu, deoarece sunt adaptate la planeta pe care o numim casa noastră la un nivel mai profund. Acestea fiind spuse, se descurcă bine și cu runele de cele mai multe ori. Deși nu toată lumea se simte confortabil să se scufunde în rune, dacă ești un semn de Pământ, ar trebui să le încerci, ele te-ar putea ajuta să înveți mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată altfel.

 

Lasă un comentariu