Ce este o erupție solară și cum ne afectează sănătatea fizică și psihică?

O erupție solară este o furtună magnetică pe Soare care apare ca un punct foarte luminos și o erupție de suprafață gazoasă. Erupțiile solare eliberează cantități uriașe de particule și gaze cu energie înaltă [plasmă] care sunt extrem de fierbinți. Ele sunt ejectate la mii de mile de suprafața Soarelui.
Schimbarea vine din „exterior”, sub formă de vreme, fenomene naturale, tulburări cerești (erupții solare) și traume autoinduse de om.
Conflictul vine din „interior”, sub formă de provocări personale, durere, nedumerire, depresie, anxietate și frică. Se spune că suntem ‘la răscruce de drumuri’. Un timp de a alege o nouă cale, de a decide o nouă direcție personală și comunitară, de a se aventura în necunoscut, de a ne găsi adevărata identitate. Alții vor alege să rămână pe același drum, să rămână cu familiarul și să depună mare efort pentru a menține ‘previzibilitatea’.”
Un studiu recent publicat în New Scientist indică o conexiune directă între furtunile solare ale Soarelui și efectele biologice umane.
Conductorul care facilitează particulele încărcate de la Soare către perturbarea umană este același conductor care direcționează vremea Pământului prin câmpul magnetic al Pământului și, de asemenea, prin câmpurile magnetice din jurul oamenilor.
Furtunile geomagnetice provoacă evenimente care schimbă Pământul sub formă de cutremure, erupții vulcanice, uragane, tornade și furtuni de vânt.
Activitatea geomagnetică solară influențează gândurile noastre Se știe că activitatea solară influențează conștiința umană.
Erupțiile solare afectează:
– Sistemul Nervos Central
– toată activitatea cerebrală (inclusiv echilibrul)
– comportamentul uman și toate răspunsurile psihofiziologice (mentale-emoționale-fizice)
Erupțiile solare ne pot face să fim:
– nervoși
– anxioși
– îngrijorați
– agitați
– amețiți
– iritabili
– letargici
– epuizați
– să avem probleme de memorie pe termen scurt și palpitații cardiace
– să ne simțim greață
– să avem presiune prelungită în cap și dureri de cap
Ai avut vreuna dintre acestea în ultima vreme?
Erupțiile solare și undele de fotoni schimbă structura realității noastre fizice deoarece au un efect puternic la nivel celular fizic, determinând amintirile noastre celulare să se trezească și să se curețe.
Deseori experimentăm acest lucru ca încălzirea corpului sub formă de „bufeuri”.
Emoțiile noastre inferioare sunt energii de frecvență joasă stocate în celulele noastre din experiențele și traumele trecute pe care le-am întâlnit și niciodată nu le-am procesat – astfel ele devin stocate ca amintiri celulare. Energia fotonică este o energie de frecvență mult mai înaltă care ridică frecvența emoțională inferioară pentru a se calibra la frecvența superioară… astfel ne găsim eliberând aceste emoții inferioare de tristețe și durere fără să știm de ce.
Aceste episoade durează aproximativ douăzeci de minute și rămânem întrebându-ne de unde au venit aceste sentimente din senin. Elementele planului nostru sunt interfațate în conștiința celulară și când planul este amplificat prin energiile fotonice, diverse elemente ale planului se scurg în conștiința ta și începem să ne amintim scopul sufletului nostru.
Suntem atrași să facem schimbări în viața noastră, dar nu realizăm cu adevărat de ce.
Un fapt interesant despre această energie este că, fiind de o frecvență mai înaltă, creează puterea manifestării instantanee a gândurilor noastre, ceea ce înseamnă că orice gândim, creăm instantaneu. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată în viața noastră [anterior exista o întârziere între gând și manifestarea sa – Messenger] și de aceea mulți oameni scriu cărți pe subiectul Puterii Atracției.
Energia fotonică se conectează la gândurile noastre, deci este important să știm ce vrem, mai degrabă decât ce nu vrem, altfel vom manifesta mai mult din ceea ce nu vrem.
Dacă ești în proces de schimbare și transformare, această energie funcționează bine pentru tine.
Pe de altă parte, dacă ești blocat în trecut prin victimizare și furie, vei manifesta pur și simplu mai multe motive pentru a rămâne blocat în victimizare până când ești pregătit să eliberezi acest lucru.
Efectele erupțiilor solare recente
Mulți oameni se simt agitați și neliniștiți recent.
Erupțiile solare pot destrăma vechile tipare care nu mai sunt necesare pentru ca altele noi să poată apărea. Acest lucru ne poate face să ne simțim hiperactivi și epuizați în același timp. De asemenea, poate provoca haos în tehnologie, cum ar fi calculatoarele.
Începem să observăm multe simptome noi:
– Timpul și spațiul încep să se clatine și mai neregulat decât înainte.
– Pierdem ușor noțiunea timpului.
– Pierdem cuvintele când vorbim.
– Ziua pur și simplu dispare.
– Nu dormim foarte bine… din nou.
– Există multă agitație în timpul nopții și mulți au vise neobișnuite.
– Simțim mari explozii de energie în corp, urmate de căderi de energie.
– Există multe rapoarte de greață, dureri de corp și amețeli.
– Mulți simt o tristețe profundă.
– Unii simt că merg pe apă (adică, nu sunt ancorați).
– Alții spun că atunci când închid ochii noaptea totul se învârte.
Au fost:
– tulburări vizuale
– uscăciune a limbii
– probleme la nivelul urechii interne
– țiuit în urechi
– probleme cu gâtul și tiroida
– picioare reci
Experimentezi vreunul din acestea? Nu este nimic de care să te temi… doar fii conștient de ceea ce este și odihnește-te suplimentar și bea multă apă.
Acest lucru va trece…

Lasă un comentariu