Tulburătoarea poveste de viață a lui Florin Niță, portarul naționalei României: „Eram un copil când mi-am pierdut tatăl…”

Florin Niță are o poveste de viață tulburătoare
Florin Niță și-a pierdut tatăl în copilărie, pe când avea doar cinci ani, iar mama sa era bolnavă, așa că a fost nevoit să încerce să se descurce pe cont propriu de mic și să facă ceva pentru a asigura o sursă de venit în casă.
„Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până şi la o fabrică de cozonaci!
Ambalam cozonacii! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum.
Când rămâi al nimănui, te gândești lângă cine să stai, cu cine să vorbești. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare” – a spus sportivul acum câțiva ani pentru Gsp.
Florin Niță spune că o vecină l-a ajutat să lucreze în fabrica de cozonaci de care a povestit și tot ea l-a îndrumat către fotbal.
„Aveam o vecină pe care o chema Pansela. O fostă vecină din Drumul Taberei, care m-a ajutat foarte mult. O să o țin minte mereu. M-a luat de mână și mi-a zis că dacă nu voi munci, nu o să reușesc. Viața îți dă și bune, și rele! Ea a fost cea care m-a dus în fabrica de cozonaci.
Apoi, tot ea a fost cea care m-a dus la fotbal şi mi-a zis: Bucură-te de fiecare dată când joci fotbal, e o plăcere a vieţii!. Așa am ajuns la fotbal. Mi-a spus în primele zile: Florine, să te ții de fotbal și vei avea multe bucurii!” – a adăugat Florin Niță, actualul portar al echipei națională a României, pentru aceeași sursă.
Florin Niță are doi copii. Cine este soția lui
Florin Niță este căsătorit cu partenera sa de viață, Laura, de 11 ani și împreună au doi copii – o fată și un băiat.
După partida România – Ucraina, Laura i-a transmis lui Niță un mesaj emoționant în care și-a exprimat recunoștința nemărginită și dragostea pentru sportiv.
”Câte am trăit împreună și câte vom mai trăi împreună. Azi mi-am amintit toate visurile si promisiunile tale, toate sacrificiile tale, toate durerile tale, toate nopțile nedormite, nopți cu multe ofuri și mult freamăt.
Azi mi-am amintit toate urcușurile si coborâșurile tale și mi-au curs lacrimile. Azi ai făcut istorie, ați făcut istorie! Azi nu ai fost doar al nostru, al meu și al copiilor, azi ai fost încă o dată al României. Te iubim, tati! Sunt atât de mândră!! Mulțumesc, Doamne pentru tot!” – este mesajul transmis în online de soția lui Florin Niță, portarul echipei naționale a României.

 

Lasă un comentariu