Învățață să vă protejați de energiile negative chiar și în somn

Există un sentiment de neliniște peste tot în lume care se manifestă prin frică, anxietate, luptă și moarte. Această energie negativă te poate epuiza chiar dacă nu faci parte din aceste evenimente.
Veți avea chef să vă izolați în efortul de a bloca toate acestea, dar dacă sunteți un empat sau un vindecător, veți simți nevoia de a răspândi puțină lumină în întuneric.
Este posibil să fii cel mai afectat atunci când dormi, deoarece sufletul tău poate întâlni multe energii toxice în timp ce rătăcește în planul astral.
Somnul va fi agitat și nu te vei simți niciodată odihnit, deoarece coșmarurile vor apărea des. Acestea vor provoca atacuri de panică noaptea și nu veți putea să vă separați visele de problemele din viața reală. De asemenea, vei fi mai vulnerabil la durerea altora, chiar și a celor care nu au legătură cu tine.
Dacă ați experimentat aceste simptome, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine:
Purifică energia din jurul tău în fiecare zi. Acest lucru va ține la distanță vibrațiile negative care vă pot dăuna. Curățați orice întuneric pe care îl simțiți în aura voastră, deoarece acest lucru poate provoca coșmaruri în timp ce dormi.
Purtați bijuterii din piatra lunii, deoarece energia zeiței lunare vă poate menține în siguranță în timp ce visați. Lumina lunii străbate întunericul și îți păzește spiritul.
Înainte de a te culca, concentrează-te pe sufletul tău cel mai lăuntric și leagă-ți conștiința de divinitatea ta interioară pentru a te menține în siguranță.
Roagă-te la Dumnezeu să te păzească în timp ce te odihnești.
Folosește uleiuri esențiale liniștitoare precum Lavandă și Trandafir.
Plasarea unui pic de hematit lângă picioare și selenit lângă pernă poate respinge orice energie negativă pe care o poți întâlni în visele tale.

 

Lasă un comentariu