Legământul lui Dumnezeu cu oamenii este CURCUBEUL. Cum ne influențează culorile viața și de ce trebuie să evitați culoarea neagră

In curcubeu, ca si in aura omului, nu exista culoarea neagra. In natura aceasta culoare neagra exista in cantitae foarte mica, la fel in viata plantelor si animalelor. Noi oamenii, din pacate si din nestiinta, folosim foarte mult in viata noastra aceasta culoare care ne incurca total.
Creierul omului foloseste si se hraneste numai cu raza de lumina alba – ca de aceea este omul treaz ziua cand dispune din plin de aceasta raza de lumina alba si doarme noaptea, cand nu dispune de lumina solara.
Creierul mai foloseste si se hraneste cu lumini colorate care sunt fractiuni din raza alba – ROGVAIV – ul despre care s-a invatat la scoala, care este de fapt curcubeul.
Nu numai creierul nostru, dar toata aura noastra, tot corpul nostru fizic este influentat de energiile si culorile care ne inconjoara in viata de zi cu zi, deoarece noi avem cei 7 centri energetici principali prin care ne alimentam cu energii, si care sunt in ordine, de jos in sus, exact in ordinea si nuantele curcubeului. Deci, orice obiect de folosinta, material scris sau vizual, sau spatiu in care traim, daca este realizat in aceste culori ale curcubeului, ne este extrem de benefic, usor de asimilat si este pe o vibratie inalta.
CULOAREA NEAGRA folosita de oamenii obisnuiti sau, si mai grav, de copii, ii devitalizeaza foarte repede, daca apare in imbracaminte, mobilier, telefon mobil, calculator, televizor, masina, etc. deoarece aceasta culoare apare de fapt datorita lipsei de reflexie a luminii. Obiectele de imbracaminte de exemplu, care sunt negre sau cu mult negru, obosesc omul foarte repede, deoarece ii ecraneaza centrii energetici ai aurei, chakrele nu mai primesc suficienta energie si corpul vital are de suferit, deci si intreg trupul fizic.
Exemple practice:
Inainte vreme la scoala cartile copiilor erau scrise-tiparite cu albastru, iar copiii scriau cu cerneala albastra si aceasta determina o invatare mult mai usoara, copiii nu oboseau la invatat asa tare si nu mai erau epuizati. Astazi, toate manualele scolarilor sunt tiparite cu negru si copiii scriu cu ce apuca…
Pe vremurile de demult, uniformele scolare erau albastre si era bine. Corpul vital al omului (primul strat al aurei) este de culoare albastru deschis, deci are loc un aport benefic de energie daca porti nuante de albastru. Pe de alta parte, albastru mai inchis este culoarea intelepciunii, care favorizeaza asimilarea si intelegerea materiilor mai grele, ceea ce de fapt se urmareste la scoala.
În concluzie, uniformele albastre in scoli erau benefice.
In prezent, copiii si profesorii merg la scoala imbracati cu mult negru si rezultatul s-a vazut si la bacalaureatul de anul acesta…
Un exemplu dramatic este al unui om care este bolnav de inima si se imbraca in negru, pe deasupra mai are multe suparari cu cei din jur, nu iarta si nici nu se roaga. Un astfel de om este lipsit de tot ceea ce l-ar putea ajuta, sa-si incarce corpul cu energiile vitale necesare si astfel bolile i se agraveaza, deoarece nimeni, nici medicul, nici preotul, nici apartinatorii nu tin cont de modul cum lucreaza energiile trupului fizic. Un astfel de om ar trebui sa se imbrace numai in nuante de verde si nuante de roz – culorile centrului inimii, plus sa-si schimbe atitudinea fata de iubirea care ar trebui sa-i izvorasca mereu din inima si atunci s-ar vindeca foarte repede.
Centrul din crestetul capului, denumit SAHASRARA, are culoarea alba.
Majoritatea oamenilor, si din nefericire multi copii, poarta cand vremea este rece o caciula neagra, sau palarie, sau sapca etc. In toate aceste cazuri este ecranata si insuficient hranita cu energii cea mai mare chakra, cel mai important centru energetic al corpului. Urmarea este oboseala psihica, dureri de cap, lipsa de concentrare, etc.
Acelasi efect il are vopsirea parului in culoarea neagra sau folosirea accesoriilor de par negre.
Aceasta chakra trebuie lasata libera, iar in caz de fota majora (vreme) sa fie acoperita cu alb sau nuante de alb – caciula, batic, sapca. De exemplu, albanezii poarta pe cap numai caciuli albe, ceea ce este extrem de benefic si gandirea lor este usoara si corecta, deoarece se hranesc corect cu energii in crestetul capului.
Talpile picioarelor: Prin talpi, in timpul mersului, corpul fizic evacueaza, debaraseaza, in nod firesc si natural rezidurile energetice ale corpului rezultate din metabolismul energiilor, pe talpi existind zone care corespund tuturor organelor interne. Daca folosim pantofi negrii, sau ciorapi negrii, ecranam tocmai centrii de evacuare, debarasarea naturala a acestor reziduri enegetice, ceea ce poate atrage dureri de picioare, umflaturi si, ceea ce este mai grav, necuratirea energetica a organelor interne ale corpului.
De aceea, mersul descult este extrem de benefic, mersul prin apa, reflexoterapia, etc. Si tot de aceea este extrem de benefic a purta numai pantofi care sa nu fie negrii, a purta pantofi sport mai ales albi si mai ales sosete albe, albastrii, crem, usor gri, maronii etc.
Un om de afaceri isi realizeaza un birou folosind mobilier negru, calculator negru, obiecte de birotica negre, televizor negru, canapele negre, scaun pe care sta negru, etc. Acel spatiu nu mai este benefic pentru o gandire clara si statul mai multe ore intr-un astfel de spatiu il stoarce de energie. Rezultatul este o imbolnavire la orizont, iar afacerile in mod sigur nu vor mai merge stralucit, deoarec totul se afla pe rezonanta negru.
Culoarea neagra poate fi folosita, dar nu in spatiul ambiental, ci numai in imbracaminte, de catre acele persoane care isi propun sa se departeze de „cele lumesti” adica sa-si estompeze pornirile trupesti si aceasta energie conservata sa o sublimeze in energii spirituale. Este cazul cu haina preoteasca si monahala, care este neagra, caci ei aceasta urmaresc, sa-si tempereze, sa-si infraneze sexualitatea si sa-si intareasca spiritul. Dar in cazul lor, ceea ce ei nu primesc suficient ca fluxuri de energii prin primii patru centrii energetici ai corpului, ei preiau pe alte cai, stand mult timp din zi in Biserici, pe spatiile curate ale manastirilor, in apropierea icoanelor, in orele lor de rugaciune etc. In plus ei mai preiau energii superioare prin legaturile ceresti suplimentare pe care ei le primesc, la tunderea in monahism sau la hirotonisire, legaturi ceresti pe care oamenii obisnuiti nu le au.
Deci negru potrivit la monahi, nu este potrivit la mireni, decat daca traiesc in lume, dar ca niste calugari .
In tot ceea ce oamenii inchina lui Dumnezeu (vezi turnul Babel) sau folosesc pentru ei, nu trebuie sa foloseasca materiale negre de nici un fel, nici acasa, nici la serviciu, nici la scoala sau in alta parte, ci numai si numai culori si nuante din CURCUBEU.
Trebuie respectat acest legamant pe care Dumnezeu l-a facut cu oamenii, atat din motive de credinta, dar si din motive vazute si nevazute care ne influenteaza viata de zi cu zi.

Lasă un comentariu