Ce este „femeia medicament”. Află dacă ești acest gen de femeie sau ai pe cineva alături

Femeia medicament este ca apa curată a unei cascade, este puternica, strălucitoare, sincera, transparenta, este o poțiune, creată pentru a vindeca, sau, a face rău.
Femeia medicament nu este mulțumita, poate fi fel de cruda dar și adorabila ca cel mai frumos înger si poate doar cu prezența ei, îți vindecă toate bolile.
Fugea adesea, când se enervează, pleacă, ipocrizia,o disperă, esența ei, nu este negociabilă, dar te priveste mereu în ochi, cu indrazneala.
Este dificila, pentru că este stricta, ordonata, este inteligenta, chiar foarte inteligenta, de necontrolat, nestapanit, de libera.
Stie să conducă forțele spiritualității ei, este aliata cu natura. Iși stăpânesc viața și asta, o face periculoasa. Are spiritul, vindecatoarelor, sângele vrăjitoarelor, puterea unui războinic si inima plina de iubire.
Ochii ei, sunt uneori triști, uneori fericiți, dar este aproape de tot, ce iubeste..
Stie sa iubeasca, uneori iubesc greu, dar cand o face, iubeste puternic, fara limite, cu tot focul universului.
Nu o poți opri când iubeste, la fel cum nu poți opri o furtună, când vine.
A fi lângă acest tip de femeie, înseamnă sa-ți vinzi sufletul diavolului, înseamnă a îmbrățișa nebunia, pentru că a fi nebun, este ceea ce te face să simți. Tandrețea ei, dulceața, focul, dăruirea, fragilitatea, elegantă ei, te atrag adesea în extaz.
Te uiți înapoi și te gândești, că poate fără ea, ai fi fost mai bine, mai calm, mai linistit poate da, poate nu… Dar cu ea, vei simți viața și după aceea, fără ea, vei vrea să mori.
Când o femeie, medicament, decide să plece, ea nu se uită înapoi, își ocroteste inima, se protejează, se reinventează, renaște ca pasarea Phoenix și devine mai puternică.
Sunt cei care abandonează acest tip de femei, cei care pleacă…
Din lașitate, pentru că, nu știu să ii facă față, este un unicorn, aproape mitic, o provocare.
Sunt atrasi de lumina ei, de frumusețea ei, de delicatețea ei. Dar când sunt copleșiți, fug, frica de a-și pierde linistea, le răpește somnul, calmul, lăsându-i paralizați.
Preferă să se întoarcă la multime, la cotidian, la zona lor de control, la mediocritatea lor.
Dar, pot să vă asigur că, nimeni nu le uită…pentru că sunt teribil de frumoase, inteligente, grozave, înțelepte, iubitoare, complexe și de neînlocuit. – Antonio M.

Lasă un comentariu