Viața după moarte: lucruri pe care le realizezi după ce mori

Pentru adepții reîncarnării acest lucru este cât se poate de obișnuit. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le facem pe Pământ este să încercăm să ne amintim ceea ce am uitat.
Dar când mori, îți dai seama de multe lucruri pe care nu le știai când erai în viață, cum ar fi:
1. Viața pe Pământ nu este o pedeapsă pentru greșelile tale din trecut.
Nu acționați într-un fel de scenariu-ți-am-făcut-ceva-greu-în-o altă-viață-și-acum-plătesc-pentru-asta. Nu prea funcționează așa. Ideea unei egalizări karmice ochi pentru ochi, dinte pentru dinte a scorului nu este adevărată.
2. Ți-ai ales circumstanțele vieții înainte de naștere din motive de tip suflet, care sunt aproape imposibil de înțeles pe Pământ.
Dacă ai înțelege aceste motive, viața și-ar pierde o parte din înțepătura, iar acea înțepătură este ceea ce înseamnă iluminarea.
3. Totul se schimbă.
Îți dai seama cât de mult când mori. Îți dai seama și că există lucruri care sunt nemuritoare, pe care le iei cu tine și că se schimbă și ele. Ce înseamnă exact conceptul oriental de Maya sau iluzie? Ea denotă ceva temporar.
4. Chiar și părțile dificile ale vieții sunt plăcute. Și toți facem ceea ce numim greșeli.
Cu toate acestea, așa-numitele erori sunt acceptabile. Ele sunt doar o parte din afacere.
5. Ar trebui să faci tot felul de lucruri pe Pământ, lucruri care ar putea să nu aibă sens pentru oameni.
Așadar, înainte de a judeca asupra ta sau a semenului tău, oprește-te pentru un moment. A fi complet nejudecați în timp ce trăiești, pe de altă parte, este foarte avansat. Pentru a fi atât de avansat, ar trebui să fii un Buddha.
6. Nu există o singură modalitate corectă de a se întâmpla lucrurile.
Unele finaluri sunt mai fericite decât altele, dar nu contează doar procentul de fericire. Este din cauza muzicii.
7. Societatea insufla limitări.
Indiferent de ceea ce ai fost învățat, tot ceea ce vei avea vreodată nevoie este deja în tine. Și cine ești cu adevărat este de neînțeles pentru tine. De aceea, a trăi înghesuit în experiența umană poate fi uneori chinuitor.
8. În miezul tuturor se află o energie, o substanță imaterială cunoscută sub numele de IUBIRE.
Wow, și cât de minunat se simte această IUBIRE. Este imposibil de imaginat. Pur și simplu nu poți. Nu există nicio modalitate de a experimenta pe deplin puterea IUBIRII în timp ce vă aflați în acest plan.
9. Moartea nu este atât de gravă pe cât crezi.
Este de fapt foarte distractiv. Nu devine mai bine decât asta. Și să le spui la revedere de la oamenii la care ții nu este atât de grav pe cât pare, pentru că îi vei revedea.

Lasă un comentariu