Îngerii tăi păzitori îți trimit aceste 5 semne, iar tu nu ar trebui să le ignori

Un înger este ghidul și păzitorul nostru. Un înger este o ființă spirituală divină de lumină și iubire care lucrează cu omenirea pentru a ne ajuta în viața noastră. Un înger păzitor este unic pentru fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi are echipa noastră de îngeri.
Există o mulțime de moduri în care îngerii noștri ne dau semne și cele mai multe dintre ele pot fi complet unice pentru fiecare dintre noi. Când îngerii noștri ar dori să ne atragă atenția sau să ne avertizeze și chiar să ne amintească de ceva semnificativ, ei vor face asta în mai multe moduri comune.
Acestea sunt cele cinci semne de la îngerii noștri pe care nu ar trebui să le ignorăm niciodată:
Zgomote în urechi
Sunetul în urechi va fi unul dintre cele mai comune moduri prin care îngerii noștri vor încerca să ne atingă. Acest lucru poate însemna liniște, anunțându-ne că îngerii noștri sunt undeva aproape și, de asemenea, disponibili pentru noi, pentru a ne ajuta și a ne mângâia.
Mai mult, va fi confirmarea; tot ceea ce ne gândeam sau spuneam când s-a întâmplat soneria era cu siguranță ceva important. Înseamnă că ei ne cer să acordăm mai multă atenție și că suntem chiar acolo unde ar trebui să fim cu intuiția noastră.
Numărul 11
De fapt, numerele sunt limbajul universal care este folosit și de îngeri pentru a comunica. Secvențele repetitive de numere au mesajul lor și va depinde de numărul particular pe care îl vedem.
Cifra 11 poate fi un semn care are mai multe semnificații. Este semnul pe care îngerii tind să-l trimită din nou și din nou atunci când trebuie să ne transmitem punctul nostru de vedere.
Acest număr înseamnă trezire. De asemenea, ne va aminti să fim atenți. Trebuie să acordăm mai multă atenție cuvintelor și gândurilor noastre, deoarece suntem creatorii realității noastre.
Găsești pene
Găsirea unor pene aleatorii va fi un semn evident de la îngerul nostru păzitor care spune că trebuie să avem întotdeauna credință.
Va fi asigurarea că totul va fi bine și că nu suntem niciodată singuri. Va fi amintirea noastră să cerem îngerilor noștri îndrumare și ajutor.
Vezi șoimi
Soimii simbolizează intuiția. De aceea, îngerii tind să trimită această pasăre ca semn care ne spune să ne urmăm intuiția, deoarece este complet corectă, deși perspectiva noastră poate fi diferită de cea a altora.
Soimii sunt semnul puternic care ne spune că nu trebuie să ignorăm lucrurile despre care știm că sunt corecte și să ne avertizeze să evităm problemele în viitor.
Plexul solar
Plexul solar este o chakră, care este sensibilă la energie. Îngerii noștri tind să trimită anumite senzații în zona plexului solar pentru a ne avertiza când ceva nu este în regulă.
Deoarece este plasat la câțiva centimetri deasupra buricului nostru, atunci când îngerii ne trimit semne, putem simți ceva precum greață, fluturi, încordare sau ușoară disconfort în această zonă.
Nu trebuie să ignorăm astfel de sentimente, ci să acordăm mai multă atenție tot ceea ce se întâmplă atunci când se întâmplă și ele.

Lasă un comentariu