Nu vorbi de rău pe nimeni. Energia negativă pe care o răspândești în Univers se va întoarce înzecit la tine

Fiecare persoană, indiferent de cultură, religie sau etnie este ghidată în viață de anumite vorbe de înțelepciune care determină diferențele dintre oameni și generează caracterul fiecărei persoane în parte. Dintre toate codurile de viață existente, cel mai răspândit este „The Native American Code of Ethics” care ne învață, americani sau nu care este calea către o viață mai bună.
1. Trezește-te o dată cu soarele și roagă-te. Roagă-te singur/ă. Roagă-te des. Cineva acolo Sus te ascultă. Trebuie doar să vorbești.
2. Fii tolerantă cu cei din jur. Ignoranța, orgoliul, furia, gelozia, lăcomia vor duce la rătăcirea sufletului. Roagă-te pentru cei rătăciți să fie călăuziți pe drumul cel bun.
3. Încearcă să te descoperi de una singură. Nu permite nimănui să facă lucrul acesta pentru tine. Este drumul tău și ești singură. Diverse persoane pot merge alături de tine, dar nu pot merge în locul tău.
4. Tratează-ți oaspeții cu multă considerație. Oferă-le cea mai bună mâncare, cel mai comod pat și tratează-i cu respect și onoare.
5. Nu lua ceea ce nu este al tău.
6. Respectă toate lucrurile de pe acest Pământ, indiferent dacă este vorba de oameni sau plante.
7. Respectă gândurile, dorințele sau vorbele celor din jur. Nu întrerupe niciodată, nu îți bate joc, nu fi nepoliticos cu alte persoane. Respectă tuturor oamenilor dreptul la liberă exprimare.
8. Nu vorbi de rău pe nimeni. Energia negativă pe care o răspândești în Univers se va întoarce înzecit la tine.
9. Toată lumea greșește. Și toate greșelile pot fi iertate.
10. Gândurile negative cauzează suferință minții, corpului, spiritului. Exersează optimismul.

 

Lasă un comentariu