Iartă-ți părinții, copiii, prietenii, iartă-i pe toți! Si nu în ultimul rând iartă-te pe tine!

Iartă-ți mama și iartă-ți tatăl, poate nu înțelegi acum, dar de fiecare dată când te-au rănit, te-au abandonat, te-au umilit, te-au învățat să fii mai puternică, mai independentă, te-au învățat să pleci de unde nu ești mai iubită.
Iartă-ți partenerul că te-a mințit, poate că te-a durut foarte mult, dar te-a învățat să-ți stabilești limite, să te iubești mai presus de toți ceilalți și să fii sinceră cu tine însăți.
Iartă-ți colega de serviciu, cea invidioasă, cea care a vorbit urât despre tine, cea care ți-a făcut viața imposibilă, a văzut în tine ceva ce nu ar putea fi ea niciodată și te-a învățat că și în cel mai rău moment al tău, strălucești atât de mult încât rănește vederea celorlalți.
Iartă-ți fiicele și fiii pentru insolență, minciuni, abandon, ei te învățau să renunți la atașamente și să înțelegi că nu poți controla totul, te-au învățat să știi să renunți.
Dar mai presus de toate, iartă-te că ești supraponderală sau prea slabă, că nu ești fiica, soția, mama perfectă. Iartă-te de fiecare dată când te lași învinsă de frică, iartă-te pentru fiecare greșeală, pentru că dacă nu ar fi fost ele, nu ai fi persoana care ești astăzi și crede-mă, ești minunată.
Povestea ta este perfectă, viața ta este perfectă și deși poate nu pare, totul se întâmplă să te învețe ceva, să crești!!!

Lasă un comentariu