Rugăciunea serii care îți va aduce liniște și pace pentru întreaga noapte ție și familiei tale

Rugăciunea de seară este un moment special în care ne putem liniști sufletul și mintea, pregătindu-ne pentru odihna nopții. Este un timp pentru reflecție, mulțumire și cerere de protecție pentru noi și cei dragi. Practicată cu regularitate, rugăciunea de seară poate aduce o profundă senzație de pace și siguranță.
Doamne, Dumnezeule Atotputernic,
În această seară, mă înclin cu recunoștință și smerenie în fața Ta, mulțumindu-Ți pentru toate binecuvântările pe care mi le-ai dăruit astăzi. Îți mulțumesc pentru sănătate, pentru iubirea celor dragi și pentru toate darurile vieții.
Te rog, Doamne, să mă veghezi și să mă protejezi pe mine și pe familia mea în această noapte. Înconjoară-ne cu îngerii Tăi și alungă orice frică, grijă sau neliniște din inimile noastre. Dă-ne o odihnă liniștită și reînnoitoare, astfel încât să ne trezim cu forțe proaspete și cu sufletele pline de pace.
Îți cer iertare pentru greșelile și păcatele săvârșite astăzi, cu voie sau fără de voie. Ajută-mă să învăț din ele și să devin o persoană mai bună, care să împlinească voia Ta în fiecare zi.
Binecuvântează-i pe toți cei pe care îi iubesc și pe toți cei care au nevoie de ajutorul și mila Ta. Te rog să le oferi alinare celor suferinzi, speranță celor descurajați și iubire celor care se simt singuri.
În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, Amin.

 

Lasă un comentariu