7 semne ale unui om care nu va înceta niciodată să te iubească

Să găsești un bărbat care vrea și este gata să fie alături de tine și să te iubească pentru tot restul vieții nu este o sarcină ușoară. Deci, când găsești unul, este ca și cum ai câștiga la loterie milioane.
Iată 7 semne că alesul tău este într-adevăr atât de deznădăjduit îndrăgostit încât nu va pleca nicăieri altundeva de la tine:
1. El încearcă să te mulțumească
El face totul pentru a te face fericită. Îți ascultă poveștile nebunești de lucru, îți masează gâtul când stai la computer, gătește cina când ești foarte obosită. Obiectivul său principal este să-ți faci viața mai bună și o face bine.
2. El vrea să fie alături de tine tot timpul
Dacă te invită să te întâlnești în fiecare zi și dorești să petreci timpul împreună cât mai des posibil, atunci este îndrăgostit nebunește și este puțin probabil să meargă undeva fără consimțământul tău.
3. Se gândește la tine când ia decizii importante
El nu va lua un nou loc de muncă până când nu va discuta cu tine. Nu închiriază un apartament nou până nu este convins că îți va fi convenabil să ajungi la el. Aceasta nu înseamnă că nu poate lua o decizie de unul singur, dar este important pentru el să-ți cunoască părerea.
4. Îți spune lucruri pe care nu le-a spus nimănui
În nopțile întunecate, adânci, când oamenii încep să-și spună cele mai intime, el îți spune ce nu le-a spus nimănui, nici măcar prietenului său cel mai bun.
5. Nu cochetează cu alte fete
Ochii lui se uită doar la tine.. Și nu mai trebuie să-l urmărești pe el sau pe like-urile lui pe web, pentru că știi doar că nu se va uita la nimeni altcineva.
6. Nu se teme să vorbească despre viitor
Când începi să visezi la o nuntă și la copii, el nu se îndepărtează de conversație. Poate că nu este încă 100% pregătit pentru toate acestea, dar este gata să vorbească despre asta cu sinceritate.
7. El te arată lumii
Vrea să te arate tuturor. Mamei sale, prietenilor, rudelor și tuturor le-a spus despre tine. Pentru că este îndrăgostit nebunește și vrea să strige despre asta către întreaga lume.

Lasă un comentariu