Rugăciunea pe care să o rostești de Sfânta Maria Mare. Cuvintele puternice care pot face minuni pe 15 august

De Sfânta Maria Mare, sărbătoare cunoscută și sub numele de Adormirea Maicii Domnului, este potrivit să rostești o rugăciune specială pentru a cere ajutor și protecție divină. Iată o rugăciune tradițională care poate fi rostită în această zi sfântă:
Rugăciune către Maica Domnului de Adormirea Maicii Domnului
„Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară Maria, care ai fost ridicată la cer cu trupul și sufletul tău preacurat, în această zi sfântă mă închin ție și mă rog cu smerenie să fii mijlocitoarea mea înaintea Tronului Preasfintei Treimi. Fii sprijinul și ajutorul meu în toate nevoile și necazurile mele.
Ocrotește-mă sub sfântul tău acoperământ și păzește-mă de toată răutatea și primejdia. Tu, care ești Maica milei și a iubirii, miluiește-mă și dă-mi puterea de a urma învățăturile Fiului tău, Domnul nostru Iisus Hristos.
Fă, Maică Sfântă, ca inima mea să fie curată, ca gândurile mele să fie întotdeauna îndreptate către Dumnezeu, iar viața mea să fie bineplăcută Lui.
Roagă-te, o, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, pentru toți cei care se încred în ajutorul tău și ajută-ne să fim vrednici de viața veșnică, prin harul și milostivirea Domnului nostru. Amin.”
Această rugăciune este una puternică și profundă, fiind considerată un mijloc de a cere protecție, ajutor și binecuvântări de la Maica Domnului în ziua de 15 august. Rugăciunea, rostită cu credință și inimă curată, este văzută ca având puterea de a face minuni și de a aduce alinare sufletească.

Lasă un comentariu