Doliu uriaș în familia Măruță. „„Am pierdut o parte din sufletul meu…”

Cătălin și Andra Măruță, în doliu. Tatăl prezentatorului a murit. Anunțul nefericit a fost făcut public pe rețelele de socializare, acolo unde jurata emisiunii Românii au talent a transmis un mesaj încărcat de emoție. Tatăl moderatorului de la Pro TV a încetat din viață, la vârsta de 73 de ani. Bărbatul a fost judecător la Tribunalul Gorj, vedeta dorind o vreme să calce pe urmele lui, dovadă că a terminat Facultatea de Drept.
Renumitul prezentator nu a dezvăluit care a fost cauza decesului figurii paterne, care locuiește în Târgu-Jiu, și nici când va avea loc slujba de înmormântare. Cu această ocazie și-a exprimat dragostea și recunoștința pentru cel care a plecat dintre noi.
„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți.
Un bărbat a încercat să-și otrăvească soția punându-i droguri în băutură pentru a…
Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook. Andra a lăsat la rândul ei un mesaj emoționant.
Andra Măruță: ”Am pierdut un om deosebit”
Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima.
Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Andra pe social media.
Jurata de la Românii au talent a postat câteva imagini în care apare alături de socrul său, cu care avea o relație foarte bună. Cântăreața a primit numeroase comentarii în care oamenii și-au exprimat condoleanțele.

Lasă un comentariu