Rugăciune de vindecare cuantică, o rugăciune puternică pentru vindecarea trupului și liniștea sufletului

Eu sunt dragoste.
Eu sunt sănătate.
Eu sunt pace.
Merit să fiu iubit/ă.
Merit să fiu fericit/ă.
Merit să fiu sănătos/oasă.
SUNT LIBER/Ă!
Astăzi începe vindecarea trupului, minții și spiritului meu.
Îmi iert greșelile, greșelile, slăbiciunile și greșelile mele.
Îmi asum întreaga responsabilitate și înțeleg că la momentul respectiv nu eram conștient/ă să acționez altfel, acesta era adevărul meu.
Îi iert pe toți oamenii pe care i-am simțit furie, ranchiună și care mi-au provocat durere. Îi accept și îi înțeleg pentru că nu puteau fi așa cum mi-am dorit eu să fie și nu se puteau comporta diferit, ăsta era adevărul lor.
Îi eliberez și mă eliberez de orice sentimente negative pentru totdeauna.
SUNTEM LIBERI MOMENT!
Îmi șterg complet trecutul nefericit în prezent, pentru a-mi elibera viitorul.
Încetez să mă judec pe mine și pe ceilalți pentru totdeauna și înțeleg că fiecare are timpul său să evolueze și să-și schimbe conștiința, punctul de vedere.
Prin Puterea Sa Divină și iubirea necondiționată din mine, decid să-mi vindec corpul, mintea și sufletul, ADN-ul și fiecare particică a ființei mele, transformându-mi întreaga viață și tot ce mă înconjoară.
Cer rafinarea și realinierea chakrelor mele, pentru a asista și accelera creșterea mea personală și spirituală.
M-am nascut/ă sa fiu fericit/ă, prosper/ă si sanatos/oasă, sa evoluez si sa fiu spirit aici in planul fizic, dispus/ă sa invat si sa gasesc in mine propria divinitate, Sclipirea mea Divina si sa ajut tot ce are nevoie si sa accept ajutor sa evolueze si el.
Accept din toata inima aceasta vindecare si ajutor, pentru mine si fratii mei, pentru ca atunci, sa ne indeplinim misiunea de iubire, evolutie si devotament fata de Dumnezeu.
Eliberez acesta rugăciune in Univers.

Lasă un comentariu