Rugăciunea secretă care îți va schimba viața în 5 minute – Nu o ignora!

Se spune că astfel de rugăciuni spuse din inimă și conectați la Dumnezeu, au menirea de a aduce liniște si pace in sufletul celor ce o spun. Minunile se întâmplă atunci când crezi si te bucuri de tot ce îți oferă viața mai bun…Iată un exemplu mai jos.
Doamne, Dumnezeul meu, mă plec smerit în fața Ta, căutând lumina și călăuzirea Ta. Știu că în Tine se află izvorul puterii, al înțelepciunii și al iubirii. Îți cer astăzi să mă ajuți să mă transform, să-mi deschizi inima și mintea spre tot ceea ce este bun și adevărat.
Dă-mi curajul să mă desprind de fricile și îndoielile mele, să las în urmă tot ce nu îmi mai folosește. Fie ca viața mea să fie un vas al iubirii și al harului Tău. Umple-mă cu pacea Ta profundă și ajută-mă să văd clar calea pe care ai pregătit-o pentru mine.
În momentele de slăbiciune, fii Tu forța mea. În clipele de neîncredere, fii Tu stânca mea. Transformă-mă, Doamne, și înnoiește-mi sufletul, pentru ca viața mea să fie o oglindire a voinței Tale.
Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care le primesc, chiar și atunci când nu le văd. Știu că Tu lucrezi în taină și pregătești pentru mine ceea ce este mai bun. Mă încredințez voii Tale, știind că orice schimbare va fi spre binele meu și spre gloria Ta.
Amin.

Lasă un comentariu