Prima imagine pe care o vezi în această iluzie optică dezvăluie dacă ești o persoană fericită sau nu

Ce vezi? Modul în care interpretezi iluziile optice poate dezvălui perspective asupra relațiilor din viața ta chiar acum
Unii oameni pot vedea doar una dintre imagini, în timp ce alții pot comuta cu ușurință între cele două. Cercetările sugerează că, cu cât poți comuta mai repede între imagini, cu atât creierul tău funcționează mai repede – iar cei care pot face asta cu viteză sunt cei mai creativi.
Se susține că oamenii care sunt mai creativi sunt mai orientați spre creierul drept, ceea ce înseamnă că tind să fie mai intuitivi și gânditori vizuali. Prin comparație, cei care au gândirea orientată pe emisfera stângă, tind să fie mai gânditori logici și analitici și vor acorda mai multă atenție detaliilor.
Unii oameni văd o imagine a unui miez de măr la prima vedere, în timp ce alții văd conturul a două fețe care se uită una la cealaltă. Dar ce înseamnă fiecare imagine?
Mărul
Dacă ai văzut primul mărul, se spune că asta înseamnă că ești fericit și mulțumit de ceea ce vezi în viață.
„Dacă pentru tine este un măr, iei lucrurile așa cum sunt și ești destul de mulțumit/ă de ceea ce vezi în viață. Știi că te poți baza întotdeauna pe oamenii tăi apropiați și ei te vor sprijini indiferent de situație. Ești mereu într-o dispoziție bună și le transmiți și altora.”
Doi oameni
Dacă ai văzut mai întâi două fețe care se uită una la alta, se spune că prioritizezi relațiile în viață, dar s-ar putea să treci printr-o perioadă de incertitudine în acest moment.
„Relațiile sunt marea ta prioritate în viață. S-ar putea să treci printr-o perioadă de incertitudine cu cineva special pentru tine. Amintiți-vă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să discutați împreună și să nu țineți totul în inima voastră. Lucrurile se vor îmbunătăți cu siguranță.”

 

Lasă un comentariu