Fecioara Maria, mesaj de binecuvântare pentru fiecare zodie: „Rugăciunile primesc întotdeauna răspuns”

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.
Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
DESCHIDE-TI INIMA
„Imi permit sa simt toata paleta de emotii, in special toate formele de iubire.”
Acesta este un mesaj foarte important pentru oricine il primeste : petrece mai putin timp gandind si analizand si mai mult timp simtind si experimentand. Fecioara Maria iti cere sa iti deschizi mai mult inima. Ea realizeaza ca poti avea unele frici sa nu fii ranit emotional si iti ofera sustinere si confort, suport si ghidare. Din toate componentele caii tale spirituale, a te deschide mai mult pentru a experimenta iubirea este cea mai esentiala. Fa o alegere constienta sa risti sa fii ranit si da drumul zidurilor de aparare emotionala pe care ti le-ai facut. Fii vulnerabil si real si permite altora sa te cunoasca pe tine in varianta ta autentica. Fecioara Maria si Arhanghelul Mihail actioneaza ca un scut protector ca sa fii si deschis dar si protejat in acelasi timp.
Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
MILA
„Eu sunt bun si intelegator fata de mine si de altii.”
Acest mesaj iti cere sa observi felul in care relationezi cu oamenii, inclusiv cu tine. Daca esti bun si intelegator cu altii, vei avea mai multa stima de sine. In timp ce nu poti controla felul in care altii te trateaza pe tine, mila si compasiunea sunt in general intoarse spre cel ce le emite. Acest mesaj este si o atentionare sa eviti barfa sau critica de sine sau despre altii si sa vorbesti constient in moduri iubitoare si cu imputernicire. Energia superioara generata de cuvintele pozitive te vor curata de negativitate. Aceasta este adevarata semnificatie a expresiei „Nu judeca chiar daca esti judecat.”
Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
SANATATE
“Rugaciunile mele pentru miracole vindecatoare au fost auzite si primesc raspuns.”
Acest mesaj vine la tine ca o reasigurare ca rugaciunile pe tema sanatatii si vindecarii au atins cerurile taramurilor superioare. Ele pot primi raspuns diferit decat te astepti insa este important sa ramai alert si deschis la sentimentele tale intuitive care te vor ghida cu privire la pasii de urmat. Urmeaza-i chiar daca pari ilogici sau fara legatura cu rugaciunile tale. Fecioara Maria iti trimite tie si celor dragi binecuvantarile ei. Ca si ea, si tu poti primi si transmite energia magnifica vindecatoare a iubirii de la Creator. Poti sa simti chiar sa inveti de la vindecatori energetici profesionisti si apoi sa predai si tu iar acest mesaj te asigura ca aceast directie de viata este in totalitate sustinuta de divinitate.
Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia RAC
MOMENTUL PREZENT
“Eu sunt complet prezent(a) in aici si acum.”
Ai primit acest mesaj ca o reamintire blanda si delicata sa iti mentii focusul atentie doar pe clipa prezenta, chiar acum. Ai primit in minte vechi amintiri, ai redeschis rani vechi sau te-ai proiectat in viitor in scenarii care ti-au trezit sentimente de vibratie joasa? Daca da, sa stii ca ratezi propria viata care se desfasoara in aici si acum. Fecioara Maria te ghideaza sa te bucuri de prezent, indiferent ce se intampla in el. Pe masura ce inveti sa extragi binele din binecuvantarile ascunse din fiecare experienta, te vei simti permanent implinit in momentul de acum.
Mesajul zilei pentru zodia LEU
Miracole
Ai incredere in miracole si roaga-te pentru miracole. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pazitori fac miracole in fiecare zi. Trebuie doar sa fii deschis pentru a le vedea. Nu inceta niciodata sa crezi, indiferent cat iti este de greu in anumite situatii. Nu trebuie sa fii perfect pentru a beneficia de ajutorul Divinitatii. Dar treubuie sa crezi din tot sufletul in puterea lor. Fii deschis sa primesti ajutorul miraculous. Crede cu tarie ca meriti ajutorul.
Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA
Dumnezeu este iubire
Dumnezeu este peste tot si Dumnezeu este iubire. Ai incredere in grija pe care ti-o poarta Dumnezeu, in vindecarea divina. Totul se vindeca prin iubire. Cu ajutorul iubirii poti gasi raspunsuri, solutii. Poate ca te zbati singur intr-o situatie si refuzi sa apelezi la ajutorul cuiva. Poate uiti ca Dumnezeu te iubeste si iti poate trimite exact oamenii de care ai nevoie pentru a iesi dintr-o dificultate. Sau poate ca descoperi ca menirea ta este sa le vorbesti celorlalti despre Iubirea Lui Dumnezeu pentru toti copiii sai. Sa fii un model, o calauza care sa-i incurajeze pe ceilalti sa nu se mai zbata singuri in diverse probleme, ci sa ceara ajutorul divin.
Mesajul zilei pentru zodia BALANTA
Compromis
Nu trebuie sa faci compromisuri pentru a obtine ceea ce vrei. Nu trebuie sa renunti la adevar, la credintele tale si la respectul tau de sine. In relatiile amoroase, in relatiile profesionale, trebuie sa fii tu. Daca, de exemplu, te simti inconfortabil in relatia de cuplu, vorbeste deschis cu partenerul. Spune-i ce simti, pentru ca el sa isi dea seama de situatie. Daca nici acest lucru nu functioneaza, cere sprijinul unui consilier. Esti copilul lui Dumnezeu si meriti iubire, respect si demnitate. Nu trebuie sa renunti la ele de dragul unui partener care nu ti le ofera.
Mesajul zilei pentru zodia SCORPION
Angajament
Indiferent de situatiile grele prin care treci, de fricile cu care te confrunti, Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine si te indeamna sa ramai angajat in misiunea ta. Onoreaza-ti cuvantul dat, respecta-ti promisiunile, asuma-ti responsabilitatea. Urmeaza-ti visurile, telurile si intentiile pe care ti le-ai propus candva. Nu uita de ele. Ai voie sa spui nu celorlalte actiuni care te indeparteaza de la misiunea si angajamentele tale. Daca te simti coplesit in drumul tau, cere sprijinul Fecioarei Maria si al ingerilor. Roaga-i sa te elibereze de orice sentiment de vinovatie, obligatie care iti consuma inutil energia. Ingerii te vor proteja cu aripile lor pentru ca tu sa te bucuri de indeplinirea angajamentelor tale.
Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR
Binecuvantari
Rugaciunile tale sunt ascultate si implinite. Ai pe masa painea cea de toate zilele. Nu iti face griji cu privire la ziua de maine. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine, ai incredere ca vor avea grija de tine si de cei dragi tie. Renunta la teama ca nu vei putea sa le asiguri cele necesare, pentru ca Dumnezeu este mare si are grija de tot si toate. Fii deschis sa-i primesti darurile. Fii deschis sa primesti raspunsurile la intrebarile tale. Ai incredere ca esti binecuvantat, doar esti copilul lui Dumnezeu. Toate nevoile tale vor fi implinite. Urmeaza ghidarea divina si fa actiunile necesare. De restul se ocupa Dumnezeu.
Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN
Ai (fost) gasit!
Acesta este un mesaj despre descoperirea a ceva valoros. Poate ca ai gasit drumul in viata, poate ti-ai descoperit menirea. Poate ca pur si simplu ai gasit ceva ce pierdusei de mult. Sau poate ca tu insuti te simti pierdut. Ai incredere ca ai fost auzit, gasit. Ai incredere ca situatia curenta este raspunsul pe care il cautai. Cere ghidare Fecioarei Maria, ingerilor si arhanghelilor ori de cate ori nu gasesti ceva, indiferent despre ce este vorba. Cerul iti va raspunde de fiecare data. Trebuie doar sa fii atent si sa ai credinta. Nu uita ca nimic nu este pierdut. Exista un motiv pentru care nu iti apare in cale imediat ceea ce cauti. Raspunsul il vei primi atunci cand va fi momentul harazit de Divinitate.
Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR
Casatorie
Unii oameni apar in viata ta pentru a-ti fi alaturi pana la moarte. Acesta este scopul casatoriei si al legarii unor destine in fata lui Dumnezeu. Onoreaza-ti partenerul si ajutati-va sa va dezvolati impreuna in iubire si prosperitate. Daca esti singur, roag-o pe Fecioara Maria sa te aduca mai aproape de sufletul tau pereche, sa-ti lumineze calea si sa-ti permita sa duci o viata in iubire si intelegere.
Mesajul zilei pentru zodia PESTI
Triumfator
Vei fi castigator si dorintele tale se vor manifesta in realitate. Orice obstacol pe care il experimentezi este trecator. Ingerii tai pazitori si Fecioara Maria te pazesc si iti ghideaza pasii. Ei se ocupa sa indeparteze tot ce te impiedica in adevaratul tau drum. Nu te ingrijora cu privire la aceste obstacole, oricat de infricasatoare ti s-ar parea. Ele sunt doar o iluzie care va disparea curand. Daca te ingrijorezi excesiv cu privire la ele, le vei hrani cu puterea ta. Acesta este momentul tau sa ramai ferm pe pozitii, sa te conectezi cu ingerii si cu spiritele inalte si sa ceri ajutor divin in tot. Ajutorul va veni atunci cand va fi momentul potrivit pentru tine. Este placerea ingerilor sa te ajute sa mergi pe drumul tau.

 

Lasă un comentariu