Ce făptură mitologică ești în funcție de zodia ta?

Mitologia deschide lumea către ființe speciale cu caracteristici deosebite, iar conform astrologiei, iată cele care aparțin răscrucei dintre cele două versiuni de conștiință.
Pește – Satira
Ești un visător cu o inimă mare care este apreciat pentru marele spirit artistic. Alții vor să audă când cânți la flaut, să te admire și să aibă o mare venerație pentru tine. La sfârșitul zilei vrei să te relaxezi și să te bucuri de moment. Unii oameni spun că vezi lumea prin ochelari roz, dar ce este rău în a-ți dori să vezi frumusețea în tot ce te înconjoară?
Vărsător – Nimfă
Ești inovator, logic, unic și prietenos. Ai grijă de oameni și te lupți cu monștri răi care le pot cauza probleme. Unora le este greu să te înțeleagă din cauza naturii tale neobișnuite, dar știi că capul tău aparține norilor – de aici vin cele mai bune idei. Uneori te ascunzi de propriile sentimente transformându-te într-un copac sau un tufiș, dar cine vrea să fie vulnerabil?
Capricorn: Profet
Ești responsabil, practic și disciplinat, ceea ce este de mare ajutor atunci când atât de mulți oameni îți cer sfatul. Zeii ți-au dat ocazia să vezi viitorul, așa că ești cel mai faimos de pe pământ. Cu toate acestea, această abilitate vine cu un mic dezavantaj. Ai tendința să vezi ce e mai rău în oameni (pentru că știi deja ce vor face) și poți fi condescendent. Dar când vezi că oamenii fac în mod constant aceleași greșeli, poate deveni puțin obositor.
Săgetător – Dragon
Ești neînfricat, optimist și plin de spirit. Îți place să ai mulți prieteni care vor să-și asume riscuri cu tine, iar salvarea unui prinț sau a unei prințese în necaz este doar unul dintre hobby-urile tale. Poți să-i faci pe alții să râdă, dar încearcă să nu arzi publicul cu respirația ta de foc. Într-o zi, natura ta te poate duce în vârful sabiei cavalerești, dacă nu ești atent.
Scorpion – Phoenix
Ești curios, hotărât, intens și pasionat. Pasiunea ta de foc arde prin tine și orice îți dorești va fi în curând al tău. Curiozitatea ta nesfârșită nu face decât să-ți aprindă focul. Dacă cineva din jurul tău te trage după o pană greșită, s-ar putea transforma în scrum, deoarece temperamentul tău se potrivește personalității tale – este intens și fierbinte, fierbinte, fierbinte.
Balanta – Gnom
Ești cinstit, corect și elegant. Încerci să menții totul în viața ta în echilibru, începând cu numărul de ciuperci care dau culoare pălăriei tale. Vrei ca totul să fie într-o armonie perfectă, chiar dacă înseamnă că trebuie să-ți mai cumperi câțiva pantofi care să se potrivească cu pălăria ta. Și dacă ei spun că exagerezi. Măcar arăți bine.
Fecioară – Elf
Ești un analist, detaliat, introvertit și muncitor. Te gândești mereu și te bucuri de detalii. Urechile ascuțite aud întotdeauna sunete pe care nimeni altcineva nu le aude sub tot acel zgomot de zi cu zi. Ești atent și precis în tot ceea ce faci, dar te poate face să devii obsesiv atunci când faci lucruri pe care nimeni altcineva nu le observă. Ai tendința de a-i exclude pe ceilalți și de a trăi în propriul tău cap, așa că ești confundat cu rece și distant. Este pierderea lor pentru că ești un prieten loial și cinstit.
Leu – Grifon
Ești cinstit, curajos, loial și expresiv. Cu o inimă de leu și aripi de vultur, vrei să fii în centrul atenției. De ce nu? Sunteţi minunat! Cine spune că ești arogant chiar vrea să poată depune ouă de aur uriașe ca tine.
Rac – Zână
Ești răbdător, grijuliu, plin de compasiune și sensibil. Vrei să ajuți alte creaturi. Când vezi un șoarece rănit, ești primul care ajută. Deși ești extrem de precaut cu privire la sentimentele celorlalți, mulți sunt mai puțin precauți cu privire la sentimentele tale. Sunteți adesea descris ca o persoană cu sentimente schimbătoare, dar acest lucru este spus de creaturi care pur și simplu nu pot înțelege suferința altora pe care o poate simți sufletul tău. Nu este ușor să fii pe umărul tuturor să plângi, dar ți se potrivește.
Gemeni- Sirena
Ești fermecător, sociabil și aventuros, motiv pentru care mulți marinari merg la moarte doar pentru a te cunoaște. Poți vorbi cu aproape oricine, dar îți plac cel mai mult victimele. Vorba ta preferată este: Haide, marea e grozavă! Oamenii te pot numi ipocrit, dar sunt doar geloși.
Taur – Cyclops
Ești încrezător, realist, practic și organizat. Chiar dacă ai un singur ochi, concentrarea ta este mai bună decât majoritatea celorlalte semne. Alții se pot baza pe tine pentru că ești un prieten și un aliat valoros. Nu ești predispus la fantezie – ochelarii roz au doi pahare pe ei, așa că ai un bun simț al realității. Oamenii spun că nu vă părăsiți niciodată zona de confort, dar dacă nu este planificat, pur și simplu nu este menit să se întâmple.
Berbec – Centaur
Ești un lider hotărât, energic și natural. Energia și puterea ta te fac productiv și curajos. Toate creaturile zâne se simt uimitoare față de tine. Ești mândru de abilitățile tale de arte marțiale. Dar amintiți-vă, chiar și liderii neînfricați trebuie să posede puțină modestie!

 

Lasă un comentariu