Dragoste și telepatia: 13 pași simpli pentru a trimite dragoste prin telepatie

În viața noastră, există o mulțime de situații în care dorim să transmitem dragostea noastră celor dragi și celor cărora le pasă cu adevărat.
Indiferent dacă persoana iubită locuiește departe de noi și nu putem fi acolo pentru a împărtăși dragostea cu el sau ea în mod direct, sau altceva ne oprește de la asta, a putea să-i trimitem dragostea noastră telepatic ne va oferi șansa să ne pese. și iubirea în moduri complet diferite de care nu eram conștienți anterior.
Tot ce trebuie să faci este să închizi ochii, să-ți imaginezi pe cel căruia vrei să-i trimiți un mesaj și apoi să-i oferi cadou dragostea pe care vrei să o trimiți cu blândețe. Cu toate acestea, amintiți-vă că dragostea și, de asemenea, vindecarea nu pot fi impuse nimănui.
Pentru a trimite dragoste folosind telepatia, va trebui să faci următorii pași:
1. În primul rând, ar trebui să găsești un loc plin de liniște, astfel încât să ai posibilitatea de a finaliza procesul fără a fi întrerupt. Pentru a obține cele mai bune rezultate, puteți găsi un loc în care să vă simțiți confortabil, să vă așezați ca într-o stare de meditație, sau vă puteți întinde și pe o canapea, pat sau pur și simplu un covoraș așezat pe podeaua camerei dvs. de asemenea.
2. După aceea, relaxează-te. Pentru a fi eficient, va trebui să ajungeți la starea de relaxare mentală care este aceeași cu cea meditativă.
3. Apoi, inspiră încet și numără până la patru, ținând respirația numărând până la patru, având plămânii complet plini. Apoi, expirați până la numărarea până la patru și chiar țineți respirația până la numărarea până la patru, cu plămânii goli, repetând acest ciclu. Ar trebui să faci asta până când simți o stare generală de „bine”.
4. Ar trebui să închizi ochii și apoi să te concentrezi asupra individului în cauză. Ar trebui să-ți imaginezi persoana care stă în fața ta.
5. După aceea, permite-ți să simți toată grija și dragostea pe care vrei să le trimiți. Ar trebui să simți cum iubirea îți preia întregul corp, în timp ce se pregătește, cu centrul ei fiind în inimă.
6. Apoi, concentrează-te pe iubire și asigură-te că este una pură, precum și bine intenționată și blândă. Alunga tot ceea ce este negativ.
7. Repetați acest lucru: „Îmi trimit dragostea necondiționat și fără prejudecăți. Nu pot controla acțiunile celor pe care îi iubesc și nici nu-mi voi forța dragostea asupra lor, cu toate acestea, îmi voi face dragostea disponibilă dacă el/ea alege să o accepte.” De asemenea, asigurați-vă că ați dus mesajul la inimă.
8. Întoarce-ți atenția asupra dragostei pe care vrei să o trimiți, dar în acest timp, ar trebui să o cultivi în mod special pentru persoana pe care o imagineai în fața ta. Simțiți o grijă profundă și dragoste pentru el sau ea și dezvăluie-le asta.
9. Atrage-ți toată dragostea din corpul din inima ta, pregătindu-l într-un centru de înaltă energie și concentrat în inimă.
10. După aceea, permiteți-vă să simțiți acea iubire cu energie înaltă ca energie care se va construi și crește în inimă.
11. Imaginează-ți că există un cablu care te conectează cu persoana iubită. Deci, acea legătură spirituală ar trebui să fie transmisă celui de-al treilea ochi al persoanei direct din inima ta. Fă acel cablu destul de real și în mintea ta.
12. Lasa acele energii care contin grija si dragoste sa calatoreasca pe acel cordon. Imaginați-vă cum își fac călătoria și, de asemenea, asigurați-vă că nu există blocaje în drumul lor.
13. Ar trebui să continuați procesul timp de aproximativ 10 minute, deoarece acesta este timpul necesar pentru ca persoana să primească mesajul pe care i-l trimiteți. De asemenea, ar trebui să simți dacă au simțit acea energie iubitoare. Puteți repeta procesul timp de câteva zile pentru a optimiza fiecare mesaj pe care îl trimiteți.

Lasă un comentariu